Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑκυρώσεις πτήσεων και την Παρασκευή από την American Airlines

Ακυρώσεις πτήσεων και την Παρασκευή από την American Airlines

Εβδομάδα ταλαιπωρίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η προηγούμενη για τους επιβάτες της American Airlines, αφού η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) με υπόμνημα της ζήτησε νέους νέους ελέγχους στα συστήματασυντήρησης […]

Εβδομάδα ταλαιπωρίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η προηγούμενη για τους επιβάτες της American Airlines, αφού η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) με υπόμνημα της ζήτησε νέους νέους ελέγχους στα συστήματα<...>συντήρησης και ασφαλείας των αεροσκαφών, τύπου MD-80, τα οποία αποτελούν μεγάλο μέρος του στόλου της.

Την Παρασκευή η εταιρία αναγκάστηκε να ακυρώσει 570 πτήσεις, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι στα αεροσκάφη. Την Πέμπτη είχαν ακυρωθεί περισσότερες από 930 πτήσεις, την Τετάρτη 1.094 και την Τρίτη 460 πτήσεις, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα μεγάλη ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό καθ` όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Σημειώνεται πως σε ακυρώσεις πτήσεων αναγκάστηκαν να προβούν και άλλες αεροπορικές εταιρίες, που διαθέτουν στο στόλο τους αεροσκάφη, τύπου MD-80, όπως η Midwest Αirlines και η Alaska Airlines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024