Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΦόρο ρύπανσης στην ΕΕ θα πληρώνει η Qantas
Η Qantas άρχισε ήδη να υπολογίζει τις επιπτώσεις στην τιμή των εισιτηρίων

Φόρο ρύπανσης στην ΕΕ θα πληρώνει η Qantas

Η αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas θα αναγκαστεί να αυξήσει την τιμή των εισιτηρίων της για τους ευρωπαϊκούς προορισμούς από τον ερχόμενο Ιανουάριο, μετά το πρόστιμο που θα της επιβάλει η […]

Η αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas θα αναγκαστεί να αυξήσει την τιμή των εισιτηρίων της για τους ευρωπαϊκούς προορισμούς από τον<...> ερχόμενο Ιανουάριο, μετά το πρόστιμο που θα της επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση, λόγου του ότι η Αυστραλία δεν έχει ακόμα επιβάλει τον φόρο ρύπανσης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο φόρος αυτός θα επιβληθεί στην αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία για τις εκπομπές των καυσαερίων των αεροπλάνων της και η μέτρηση της ρύπανσης θα αρχίζει από την στιγμή που τα αεροπλάνα της θα εγκαταλείπουν τα αεροδρόμια της Ασίας, όπως αυτό της Σιγκαπούρης και της Μπανγκόκ.

Η διεύθυνση της Qantas επιβεβαίωσε την πληροφορία της επιβολής του νέου φόρου και άρχισε ήδη να υπολογίζει τις επιπτώσεις που θα έχει στην τιμή των εισιτηρίων. Πάντως, η αεροπορική εταιρεία δε θα πλήρωνε τους πιο πάνω φόρους αν η Αυστραλία είχε καθιερώσει τον φόρο ρύπανσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024