Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίες«Καλύτερη Εταιρία Business» η British Airways
Conde Nast Traveller Awards 2008

«Καλύτερη Εταιρία Business» η British Airways

Τον τίτλο της «Καλύτερης Εταιρίας Business» για το 2008 απένειμε στην British Airways το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller. Η British Airways άφησε την Virgin Atlantic στη δεύτερη θέσηστη […]

Τον τίτλο της «Καλύτερης Εταιρίας Business» για το 2008 απένειμε στην British Airways το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller. Η British Airways άφησε την Virgin Atlantic στη δεύτερη θέση<...>στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Εκπρόσωπος της British Airways έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η βράβευσή μας ως “Καλύτερης Εταιρίας Business” μας γεμίζει ενθουσιασμό. Το περιοδικό Conde Nast Traveller είναι το κορυφαίο στο είδος του και τα βραβεία του αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία διότι ψηφίζουν οι ίδιοι οι αναγνώστες».

Η British Airways μεταφέρει περίπου 36 εκατ. επιβάτες το χρόνο σε περισσότερους από 700 προορισμούς, σε συνδυασμό με τους εταίρους της στην αεροπορική συμμαχία oneworld. Στις υπερατλαντικές πτήσεις, η British Airways διαθέτει 4 καμπίνες: την First, την Club World (business class), την World Traveller Plus (αναβαθμισμένη οικονομική καμπίνα) και την World Traveller (οικονομική καμπίνα).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024