Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜεγάλες ζημίες και ιδιωτικοποίηση για την Ολυμπιακή Αεροπορία

Μεγάλες ζημίες και ιδιωτικοποίηση για την Ολυμπιακή Αεροπορία

Οικονομικοί αναλυτές πρόσφατα διατύπωσαν ότι οι λειτουργικές ζημίες της Ολυμπιακής Αεροπορίας, θα ανέλθουν στα 50 δισ. δραχμές το τρέχον έτος. Οι οικονομικοί αναλυτές ενημέρωσαν άμεσα τα επιτελεία των υπουργείων Οικονομίας […]

Οικονομικοί αναλυτές πρόσφατα διατύπωσαν ότι οι λειτουργικές ζημίες της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.>, θα ανέλθουν<...> στα 50 δισ. δραχμές το τρέχον έτος. Οι οικονομικοί αναλυτές ενημέρωσαν άμεσα τα επιτελεία των υπουργείων Οικονομίας και Μεταφορών.
Σύμφωνα με στοιχεία του φετινού προϋπολογισμού της Ο.Α., που δημοσιεύονται στην εφημερίδα 'Εξουσία', οι λειτουργικές ζημίες θα είναι διπλάσιες σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, ενώ τα συνολικά έσοδα της επιχείρησης αναμένεται να παρουσιαστούν αυξημένα κατά 23 δισ. δραχμές φτάνοντας τα 299,8 δισ. δραχμές.
Επιπλέον, οι δαπάνες προσωπικού αγγίζουν τα 116 δισ. δραχμές, καταγράφοντας αύξηση της τάξεως των 10 δισ. δραχμών, ενώ σταθερή παραμένει η εικόνα στην επιβατική κίνηση, που υπολογίζεται στα 5,5 εκατομμύρια άτομα.
Όσον αφορά την ιδιωτικοποίηση, αναμένεται να αρχίσει εντός του Οκτωβρίου αφού νωρίτερα ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου των λογιστικών βιβλίων της. Σύμφωνα με την ελληνική υπηρεσία του Β.Β.C., η εταιρία Price Waterhouse Coopers θα πραγματοποιήσει τον έλεγχο των βιβλίων και στη συνέχεια θα προβεί στην προετοιμασία λογιστικών καταστάσεων ενόψει της ιδιωτικοποίησης της εταιρίας.
Την διαδικασία της ιδιωτικοποίησης θα χειριστεί, όπως αναφέρει το Β.Β.C., η τράπεζα Credit Suiss First Boston, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θέλει να συντάξει σχετική έκθεση στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024