Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠροχωράει ο αυτοματισμός του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από την CTS

Προχωράει ο αυτοματισμός του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από την CTS

Η εταιρία Πειραιώς CTS ΑΕ ανέθεσε πρόσφατα τη δημιουργία του προγράμματος επεξεργασίας των πωλήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στην εταιρία ABC Professional Services ΑΕ, η οποία ανήκει στον Όμιλο Πειραιώς. Η μηχανογραφική […]

Η εταιρία Πειραιώς CTS<.> ΑΕ ανέθεσε πρόσφατα τη δημιουργία του προγράμματος επεξεργασίας των πωλήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων<...> στην εταιρία ABC Professional Services ΑΕ, η οποία ανήκει στον Όμιλο Πειραιώς. Η μηχανογραφική εξυπηρέτηση του συστήματος θα γίνεται in-house από την CTS, σε εγκαταστάσεις του τρίτου ορόφου του κτιρίου όπου στεγάζεται στον Πειραιά.
Η ανάλυση έχει ήδη ξεκινήσει και έχουν δημιουργηθεί δείγματα ορισμένων βασικών καταστάσεων που θα βγαίνουν από το πρόγραμμα. Η όλη διακίνηση των στοιχείων θα γίνεται ηλεκτρονικά.
Όπως αναλυτικά παρουσίασε το TDN στο άρθρο 'Σε αντίστροφη μέτρηση το ουδέτερο ενιαίο ακτοπλοϊκό εισιτήριο', υπενθυμίζουμε ότι η Πειραιώς CTS ΑΕ που δημιουργήθηκε με μετόχους την Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και την Πειραιώς Finance ΑΕ έχει ως στόχο την επέκταση του αυτοματισμού στην ακτοπλοΐα, την διακίνηση του ουδέτερου ενιαίου ακτοπλοϊκού εισιτηρίου, και την επεξεργασία και τον διακανονισμό των πωλήσεων που πραγματοποιούν τα πρακτορεία για λογαριασμό των ακτοπλοϊκών εταιριών.
Ο νέος μηχανισμός πωλήσεων και διακανονισμού ακτοπλοϊκών εισιτηρίων θα ξεκινήσει σε πιλοτική εφαρμογή τον Οκτώβριο του 2000 και θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή από τον Ιανουάριο του 2001.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024