Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςBritish Airways: Νέο και βελτιωμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων
Αεροπορικές εταιρείες

British Airways: Νέο και βελτιωμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων

Οι πτήσεις από τη Λάρνακα προς το London Heathrow γίνονται ακόμη πιο βολικές με βελτιωμένες συνδέσεις προς διάφορους προορισμούς από το T5, το αποκλειστικό 'σπίτι της British Airways.

Οι σύντομες αποδράσεις προς το Λονδίνο και οι συνδέσεις προς διάφορους προορισμούς γίνονται ακόμη πιο εύκολες με το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της British Airways προς/από το Terminal 5. Από τον Απρίλιο του 2013, οι πτήσεις της British Airways από τη Λάρνακα προς το London Heathrow θα αναχωρούν καθημερινά στις 11:05 πμ. και θα φθάνουν στο Λονδίνο στις 14:05 τοπική ώρα (σε σύγκριση με τις απογευματινές ώρες που έφθαναν μέχρι σήμερα), ενώ θα αναχωρούν από το London Heathrow στις 22:35, φθάνοντας στο Αεροδρόμιο Λάρνακας στις 05:05. Παράλληλα, με την εφαρμογή του νέου καλοκαιρινού προγράμματος, οι πτήσεις της British Airways μεταφέρονται από το Terminal 3 του London Heathrow, στο Terminal 5, το αποκλειστικό “σπίτι” της εταιρείας.

Για να γιορτάσει το νέο καλοκαιρινό της πρόγραμμα, αλλά και τη μεταφορά των πτήσεών της στο Terminal 5, η British Airways έχει ανακοινώσει μια καταπληκτική προσφορά μέσω της οποίας το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει από την Κύπρο προς το Λονδίνο, κατά τη διάρκεια της περιόδου 1η Απριλίου 2013 έως και 30 Ιουνίου 2013, με ειδική τιμή.

Κατά την ίδια ταξιδιωτική περίοδο, οι ταξιδιώτες από την Κύπρο μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν ειδικές προσφορές προς μακρινούς προορισμούς του Βορείου Ατλαντικού (μετ’επιστροφής) πετώντας με British Airways, Iberia και American Airlines. Οι προσφορές ισχύουν για κρατήσεις που θα γίνουν από την 4η μέχρι και την 10η Μαρτίου 2013.

Η κα Φρέντυ Στίερ, διευθύντρια Ελλάδας και Κύπρου της British Αirways, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για το νέο μας πτητικό πρόγραμμα και την επαναφορά των πτήσεων μας στο σπίτι της BA, το Terminal 5. Με τα νέα δεδομένα, οι ταξιδιώτες από την Κύπρο μπορούν να απολαμβάνουν ένα πιο άνετο πρόγραμμα πτήσεων καθώς επίσης και καλύτερη σύνδεση προς άλλους βασικούς προορισμούς, όπως για παράδειγμα τη Νέα Υόρκη. Για να γιορτάσουμε αυτό το νέο και βελτιωμένο πρόγραμμα, αποφασίσαμε να επιβραβεύσουμε το κοινό με αυτές τις πολύ ανταγωνιστικές προσφορές, έτσι ώστε οι ταξιδιώτες να μπορέσουν να απολαύσουν ένα ταξίδι στο Λονδίνο ή τον Βόρειο Ατλαντικό σε πολύ καλές τιμές”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024