Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsREWE Touristik και MTS-OTS επαναπροσδιορίζουν τον εισερχόμενο τουρισμό
Τουριστική επιχειρηματικότητα

REWE Touristik και MTS-OTS επαναπροσδιορίζουν τον εισερχόμενο τουρισμό

Ο Όμιλος επιχειρήσεων MTS-OTS θα αποκτήσει το 49% των μετοχών της MTS Incoming S.L. από την Rewe Touristik και θα κατέχει πλέον το 100% του συνόλου των μετοχών της στην Ισπανία, την Τουρκία και την Ελλάδα.

Ο όμιλος επιχειρήσεων MTS-OTS και ο ταξιδιωτικός οργανισμός REWE Touristik (RTG) αλλάζουν τα ποσοστά συμμετοχής τους στην από κοινού ελεγχόμενη εταιρεία MTS Incoming S.L. Μέχρι σήμερα ο ταξιδιωτικός οργανισμός REWE Touristik συμμετείχε με 49% στην MTS Incoming S.L., ενώ ο όμιλος επιχειρήσεων MTS-OTS κατείχε το υπόλοιπο 51%.

Την 1η Μαρτίου του 2013 ο Soren Hartmann, διευθύνων σύμβουλος της Rewe Touristik και ο δρ. Rembert Euling, διευθύνων δύμβουλος του ομίλου MTS, υπέγραψαν τη σύμβαση που θα επαναπροσδιορίσει το αντικείμενο του εισερχομένου τουρισμού και για τις δύο εταιρείες.

Η Rewe Touristik, κάτοχος των εμπορικών σημάτων των ταξιδιωτικών γραφείων ITS, Jahn Reisen και Tjaereborg, ίδρυσε τη δική της εταιρεία εκμετάλλευσης (holding) με αντικείμενο τον εισερχόμενο τουρισμό. Αυτή αναλαμβάνει από την MTS Incoming SL όλες τις επιχειρήσεις στην Αίγυπτο, το Ντουμπάι, τη Βόρεια Ιταλία και τη Βουλγαρία και αποκτά το 35% της εκμετάλλευσης στο MTS Incoming της Πορτογαλίας.

Ο όμιλος επιχειρήσεων MTS-OTS, με τα εμπορικά σήματα των ταξιδιωτικών επιχειρήσεων πρακτορείας εισερχομένου τουρισμού, MTS, OTS και την ιδιόκτητη εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Axis Data, θα αποκτήσει το 49% των μετοχών της MTS Incoming S.L. από τη Rewe Touristik την 1η Νοεμβρίου του 2013 και θα κατέχει πλέον το 100% του συνόλου των μετοχών της στην Ισπανία, την Τουρκία και την Ελλάδα. Η OTS θα παραμείνει παρούσα σε 13 χώρες χωρίς μεταβολές.

Η αλλαγή στα ποσοστά συμμετοχής σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη συνεργασία μεταξύ του ταξιδιωτικού οργανισμού Rewe Touristik και του ομίλου επιχειρήσεων MTS-OTS από το τέλος του 2013. Η Rewe Touristik θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την MTS-OTS στην Ισπανία, την Πορτογαλία, το Πράσινο Ακρωτήριο, την Ελλάδα και την Τουρκία.

Ένας επιπλέον στόχος αυτού του νέου προσανατολισμού για τους δύο εταίρους είναι η αξιοποίηση νέων επιχειρηματικών τομέων στο μέλλον και η ανάπτυξη της συνεργασίας με τους υφιστάμενους και νέους επιχειρηματικούς εταίρους και τουριστικές αγορές. Ταυτόχρονα, με τη νέα δομή θα μπορούν να βελτιστοποιηθούν οι διασυνδέσεις και οι διαδικασίες από τους διάφορους προορισμούς ως προς τις πωλήσεις.

Οι κ.κ. δρ. Rembert Euling και Soren Hartmann κατέληξαν στα εξής: “Ο εισερχόμενος τουρισμός γίνεται όλο και πιο σημαντικός για τη δημιουργία υπεραξίας στην αλυσίδα του τουρισμού. Προκειμένου να συμμετέχουμε πιο δυναμικά σε βιώσιμα επιχειρηματικά σχήματα, θέλουμε να επαναπροσδιορίσουμε αυτόν το τομέα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024