Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα Director of Business Development του Γραφείου Πωλήσεων του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη
Η Β. Βάρφη ανέλαβε καθήκοντα στον Ομιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη

Νέα Director of Business Development του Γραφείου Πωλήσεων του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη, Grecotel-Classical Hotels, ενημερώνει ότι η κα Βίκυ Βάρφη ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα ως Director of Business Development του Γραφείου Πωλήσεων του Ομίλου στην Αθήνα. Σημειώνεται ότι στις […]

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη, Grecotel-Classical Hotels, ενημερώνει ότι η κα Βίκυ Βάρφη ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα ως Director of Business Development<...> του Γραφείου Πωλήσεων του Ομίλου στην Αθήνα. Σημειώνεται ότι στις αρμοδιότητές της ανήκει η Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων των ξενοδοχείων Classical του Ομίλου, καθώς και η Διεύθυνση Πωλήσεων των Grecotel Resorts στους τομείς Meetings, Groups και Incentives.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Βάρφη, πρώην στέλεχος της Marriott Ευρώπης, διαθέτει πολυετή εμπειρία στην προώθηση ξενοδοχείων, καθώς και στον τομέα των πωλήσεων, τόσο σε ξενοδοχεία διακοπών όσο και σε ξενοδοχεία πόλης, όχι μόνο στον ελλαδικό χώρο, αλλά και διεθνώς.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024