Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο πρώτο Best Western Ξενοδοχείο στη Βουλγαρία

Το πρώτο Best Western Ξενοδοχείο στη Βουλγαρία

Το ντεμπούτο της στην Βουλγαρία έκανε η Best Western με το πρώτο μέλος της, το Best Western City, το οποίο είναι νεόκτιστο, 4 αστέρων, και ξεκίνησε την λειτουργία του στις […]

Το ντεμπούτο της στην Βουλγαρία έκανε η Best Western με το πρώτο μέλος της, το Best Western City, το οποίο είναι νεόκτιστο, 4 αστέρων<...>, και ξεκίνησε την λειτουργία του στις 26 Σεπτεμβρίου 2002. H επιτυχία οφείλεται στην ελληνική ομάδα της Best Western που έχει, μεταξύ άλλων χωρών, και την ευθύνη για την Βουλγαρία.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του τουριστικού και εμπορικού κέντρου της πόλης, λίγα μόλις μέτρα από τον μεγαλύτερο Καθεδρικό Ναό των Βαλκανίων, το ναό του Αγ. Αλεξάντερ Νέφσκι, την Προεδρική Κατοικία, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, Πρεσβείες και Τράπεζες.

Το Ξενοδοχείο Best Western City, διαθέτει 36 κομψά επιπλωμένα δωμάτια και σουίτες εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, μίνι-μπαρ, θυρίδα ασφαλείας και θυρίδα πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Επίσης, διαθέτει σάουνα, μασάζ κομμωτήριο, αίθουσα συναντήσεων και εστιατόριο με γεύσεις από διεθνή και τοπική κουζίνα.

Το Best Western City Hotel έχει, ήδη, περάσει με επιτυχία τον πρώτο ποιοτικό έλεγχο και οι πιστοποιημένες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει εξασφαλίζουν μία άνετη και ευχάριστη διαμονή στους πελάτες του, είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ξεκινούμε την συνεργασία μας με την Βουλγαρία, και πιστεύουμε ότι θα έχει μεγάλη εξέλιξη», δήλωσε η κ. Suzi MacDonald Yoder αντιπρόεδρος International Operations της Best Western International.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024