Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑύξηση κρατήσεων και εσόδων για τα εποχιακά και περιφερειακά Best Western
Αύξηση 22,5% στις διανυκτερεύσεις στα περιφερειακά ξενοδοχεία

Αύξηση κρατήσεων και εσόδων για τα εποχιακά και περιφερειακά Best Western

Με αύξηση έκλεισε η καλοκαιρινή περίοδος του 2010 για τα εποχιακά και τα περιφερειακά ξενοδοχεία Best Western στην Ελλάδα, τόσο σε επίπεδο διανυκτερεύσεων όσο και σε επίπεδο εσόδων. Τα εποχιακά […]

Με αύξηση έκλεισε η καλοκαιρινή περίοδος του 2010 για τα εποχιακά και τα περιφερειακά ξενοδοχεία Best Western στην Ελλάδα, τόσο σε επίπεδο διανυκτερεύσεων<...> όσο και σε επίπεδο εσόδων.

Τα εποχιακά ξενοδοχεία σε Ζάκυνθο, Σαντορίνη και Πόρο υπερδιπλασίασαν τις διανυκτερεύσεις και τα έσοδά τους. Παράλληλα, τα περιφερειακά, που θα παραμείνουν ανοικτά και τη χειμερινή περίοδο, καταγράφουν τους πρώτους εννέα μήνες αύξηση 22,5% στις διανυκτερεύσεις και 17% στα έσοδα.

Τα παραπάνω στοιχεία αφορούν σε κρατήσεις μεμονωμένων πελατών που επιλέγουν τα κανάλια διανομής της Best Western. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 47,5% του τζίρου αυτού προέρχεται από κρατήσεις που επιβεβαιώθηκαν μέσω του εταιρικού κόμβου bestwestern.com.

Στην επίτευξη των συγκεκριμένων αποτελεσμάτων καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι στοχευμένες προσφορές για μεγάλες διαμονές και προπληρωμένες κρατήσεις αλλά και η εκτεταμένη προβολή των ξενοδοχείων μέσω διαφημίσεων που έγιναν από κοινού με στρατηγικούς συνεργάτες AAA, ARC Europe, KLM / Air France και Lufthansa.

Το γραφείο της Best Western Ελλάδος στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της αλυσίδας σε επιλεγμένους τουριστικούς προορισμούς ώστε το 2011 να καλύψει σε μεγαλύτερη κλίμακα τις ανάγκες διαμονής του πελατολογίου της, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την παρουσία της αλυσίδας στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024