Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο ξενοδοχείο Golden Beach της Ρόδου εντάχθηκε στην αλυσίδα Magic Life

Το ξενοδοχείο Golden Beach της Ρόδου εντάχθηκε στην αλυσίδα Magic Life

Στην ξενοδοχειακή αλυσίδα Magic Life εντάχθηκε η διαχείριση της ξενοδοχειακής μονάδας της Pόδου Golden Beach. Η αλυσίδα Magic Life ελέγχεται κατά 50% από τον τουριστικό οργανισμό TUI και κατά 50% […]

Στην ξενοδοχειακή αλυσίδα Magic Life<.> εντάχθηκε η διαχείριση της ξενοδοχειακής μονάδας της Pόδου Golden Beach<.><...>. Η αλυσίδα Magic Life ελέγχεται κατά 50% από τον τουριστικό οργανισμό TUI και κατά 50% από δυο επιχειρηματίες τουρκικής καταγωγής που δραστηριοποιούνται στην Αυστρία. Oι δύο επιχειρηματίες επί χρόνια είχαν στην Aυστρία τον τουριστικό οργανισμό Gullet, ο οποίος αρχικά συγχωνεύτηκε με την Touropa Austria και στη συνέχεια το νέο σχήμα πέρασε στην κατοχή της TUI.

Το Golden Beach, είναι ιδιοκτησίας του εφοπλιστή κ. Λελάκη και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά για τα επόμενα 6 χρόνια θα λειτουργεί ως Magic Life μετά την συμφωνία των δύο πλευρών για την ανάθεση του μάνατζμεντ. Το εν λόγω συγκρότημα είναι το τέταρτο Magic Life κλαμπ που ανοίγει στη χώρα μας και συνολικά το 19ο της αλυσίδας, που έχει, επίσης, ξενοδοχειακή παρουσία στην Τουρκία, την Τυνησία και την Αυστρία, καθώς και τρία γιοτ. Όλες οι μονάδες του Magic Life λειτουργούν με την φιλοσοφία του all inclusive.

Τα υπόλοιπα τρία κλαμπ στην Ελλάδα βρίσκονται στην Κρήτη, την Κω και την Κέρκυρα και υπάρχει ενδιαφέρον να δημιουργηθούν στη χώρα μας και άλλα. Επισημαίνεται ότι τα τρία από τα τέσσερα Magic Life στη χώρα μας λειτουργούν σε ξενοδοχειακές μονάδες του εφοπλιστή κ. Λελάκη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024