Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Ελλάδα διεκδικεί τη διοργάνωση της EXPO

Η Ελλάδα διεκδικεί τη διοργάνωση της EXPO

Τη διοργάνωση της Παγκόσμιας Έκθεσης ΕΧΡΟ στη Θεσσαλονίκη διεκδικεί η Ελλάδα και για το σκοπό αυτό ο υπουργός Πολιτισμού, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Διεθνούς Γραφείου Εκθέσεων […]

Τη διοργάνωση της Παγκόσμιας Έκθεσης ΕΧΡΟ<.> στη Θεσσαλονίκη διεκδικεί η Ελλάδα<...> και για το σκοπό αυτό ο υπουργός Πολιτισμού, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Διεθνούς Γραφείου Εκθέσεων κ. Gilles Nogues και τον γενικό γραμματέα του οργανισμού κ. Vincente G. Loscertales.

Στόχος της Ελλάδας είναι να αναλάβει τη διοργάνωση της εξάμηνης διάρκειας έκθεσης EXPO το 2007 ή το 2008 με κεντρική ιδέα το θέμα «Δίκτυα και Διαδρομές».

Σύμφωνα με την ελληνική πρόταση η Θεσσαλονίκη συνδυάζει ιστορία, δυναμική ανάπτυξη, και υποδομές στις οποίες συνυπολογίζεται και η μετεγκατάσταση των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ εκτός του κέντρου της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι η ανάληψη της διοργάνωσης της EXPO είναι πολύ σημαντικής σημασίας για τη χώρα μας δεδομένου ότι στο διάστημα των έξι μηνών που θα διαρκέσει η έκθεση, εκατομμύρια επισκέπτες και τουρίστες από όλο τον κόσμο θα την επισκεφθούν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024