Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜεγάλη η συμμετοχή στα Roadshows της Real Travel Media Group

Μεγάλη η συμμετοχή στα Roadshows της Real Travel Media Group

Ξεχωριστή απήχηση στους ελληνικούς ομίλους και στις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του τουρισμού, των κατασκευών, του τουριστικού real estate, των τροφίμων και των ποτών έχει σημειώσει η διεθνούς εμβέλειαςενημερωτική […]

Ξεχωριστή απήχηση στους ελληνικούς ομίλους και στις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του τουρισμού, των κατασκευών, του τουριστικού real estate, των τροφίμων και των ποτών έχει σημειώσει η διεθνούς εμβέλειας<...>ενημερωτική περιοδεία την οποία συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς να πραγματοποιεί η Real Travel Media Group σε μεγάλες αγορές της Ευρώπης.

Το ενδιαφέρον και το κυριότερο η συμμετοχή τους στα Roadshows, τα οποία θα διεξάγει η Real Travel Media Group έως τα τέλη της τρέχουσας περιόδου σε ιδιαίτερες για την Ελλάδα χώρες της Γηραιάς ηπείρου παρουσιάζεται ιδιαίτερη αυξημένο. Γεγονός που δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση αφού η Real Travel Media Group με την τεχνογνωσία της έχει θέσει ως σταθμούς της διεθνούς ενημερωτικής περιοδείας της παραδοσιακές και εν αναπτύξει, για τον ελληνικό τουρισμό και την παραθεριστική κατοικία, αγορές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σκανδιναβική αγορά, στην οποία η Real Travel Media Group διεισδύει δυναμικά, διοργανώνοντας δύο roadshows. Συγκεκριμένα, στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας και συγκεκριμένα στους χώρους του υπερπολυτελούς Princess Military Society θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2008 το Greek Tourism & Property in Oslo. Ακολούθως, την 1η Οκτωβρίου 2008 θα διεξαχθεί το Greek Tourism & Property in Stockholm στο πολυτελές Opera House. Επόμενος σταθμός της διεθνούς ενημερωτικής περιοδείας της Real Travel είναι η Ρωσία όπου το διήμερο 21 και 22 Οκτωβρίου 2008 θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της ανερχόμενης, για τον παγκόσμια τουρισμό, δύναμης, και στο πολυτελές Metropol Hotel το 2ο Greek Tourism & Property in Moscow.

Στο πλαίσιο της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης στον κόσμο, της World Travel Market, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2008 το 2ο Tourism & Property in London στους χώρους του The Foreign Press Association.

Επισημαίνεται ότι η Real Travel Media Group έχει προσκαλέσει και στις τέσσερις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο εξωτερικό εκατοντάδες funds, μεσιτικά γραφεία, εκπροσώπους χρηματοοικονομικών οργανισμών, tour operators, με παράλληλη εξειδίκευση στον τομέα του holiday homes, επικεφαλείς εταιριών ακίνητης περιουσίας, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων κλπ. Υπογραμμίζεται ότι σε όλα τα Roadshows θα υπάρξει εκδήλωση για την ελληνική διατροφή με τη συμμετοχή Ελλήνων μαγείρων και προβολή ελληνικών προϊόντων, ενώ τα συγκεκριμένα γεγονότα θα καλυφθούν ενδελεχώς από τα τοπικά ΜΜΕ. Επισημαίνεται τέλος ότι πριν τη διενέργεια κάθε roadshow πραγματοποιείται Gala Dinner στο πλαίσιο του οποίο καλούνται προσωπικότητες της κάθε χώρας με τη συμμετοχή των εκθετών.

Η διεθνής ενημερωτική περιοδεία της Real Travel Market Media Group στις παραδοσιακές και στις νέες, για τον ελληνικό τουρισμό, αγορές τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του ΕΟΤ, της ΕΤΑ, του ΚΕΔ, του ΟΠΕ-Kerasma, ενώ έχει την υποστήριξη του Ελληνοβρετανικού, του Ελληνορωσικού και του Ελληνοσουηδικού Επιμελητηρίου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024