Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΕλληνικό φεστιβάλ στη πόλη Ρένμαρκ της Αυστραλίας

Ελληνικό φεστιβάλ στη πόλη Ρένμαρκ της Αυστραλίας

Ελληνικό φεστιβάλ, και μάλιστα το μοναδικό της υπαίθρου της Αυστραλίας, διοργανώνεται στις 5 και 6 του Μάρτη, στη γραφική πόλη Ρένμαρκ, που είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Μάρεϊ της […]

Ελληνικό φεστιβάλ, και μάλιστα το μοναδικό της υπαίθρου της Αυστραλίας, διοργανώνεται στις 5 και 6 του Μάρτη, στη γραφική πόλη Ρένμαρκ, που<...> είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Μάρεϊ της Νοτίου Αυστραλίας. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία διοργάνωσης του φεστιβάλ, ανήκει επίσης στη μοναδική ελληνική επαρχιακή εφημερίδα, το `Παροικιακό Βήμα`, που εκδίδεται ήδη 12 χρόνια στο Ρενμάρκ και μάλιστα με ευρεία κυκλοφορία.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ανταπόκριση του κοινού στο φεστιβάλ είναι μεγάλη, αφού πλέον η αξία του έχει αναγνωριστεί, και οι δράσεις του επιδοτούνται από τις τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές αρχές. Μάλιστα, σε αντίθεση με κάποια άλλα φεστιβάλ που κινδυνεύουν να καταρρεύσουν, το φεστιβάλ του Ρένμαρκ σημειώνει κάθε χρόνο μεγαλύτερη επιτυχία από πέρσι και όσοι παραβρεθούν σ` αυτό για πρώτη φορά, υπόσχονται στον εαυτό τους να μην το χάσουν ποτέ. Aλλωστε, πρέπει να σημειωθεί ότι το Ρένμαρκ είναι από εκείνες τις τουριστικές περιοχές που σίγουρα εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024