Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΟ κλάδος των προμηθευτών αντιμέτωπος με την οικονομική κρίση
Συνέδριο στις 4 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Hilton

Ο κλάδος των προμηθευτών αντιμέτωπος με την οικονομική κρίση

Τον κομβικό ρόλο του κλάδου των προμηθευτών στην ελληνική οικονομία, καθώς και τις προοπτικές επιβίωσης αλλά και ανέλιξής του εν όψει της πρωτοφανούς χρηματοοικονομικής κρίσης, που έχει χτυπήσει ήδη το […]

Τον κομβικό ρόλο του κλάδου των προμηθευτών στην ελληνική οικονομία, καθώς και τις προοπτικές επιβίωσης αλλά και ανέλιξής του εν όψει<...> της πρωτοφανούς χρηματοοικονομικής κρίσης, που έχει χτυπήσει ήδη το χώρο του ελληνικού τουρισμού, πρόκειται να αναδείξει το συνέδριο “Ο κλάδος των προμηθευτών αντιμέτωπος με την οικονομική κρίση”, που διοργανώνει στις 4 Μαρτίου η EXPRO Α.Ε. στο ξενοδοχείο Hilton. Στις δυο ενότητες του συνεδρίου θα παρευρεθούν ως ομιλητές κορυφαίες προσωπικότητες της οικονομικής ζωής της χώρας, ενώ θα είναι ομιλητές και οι υπουργοί Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά και Τουριστικής Ανάπτυξης Κων. Μαρκόπουλος.

Ξεχωριστή θέση στο συνέδριο θα έχει η παρουσίαση της μελέτης της εταιρείας GBR Consulting, με θέμα “Οι επιπτώσεις της κρίσης στον τουρισμό στον κλάδο των προμηθευτών”. Ακόμη στο πλαίσιο του συνεδρίου της EXPRO A.E. θα παρουσιαστούν μέθοδοι αντιμετώπισης των προβλημάτων που προέρχονται από την χρηματοοικονομική κρίση. Είναι κοινός τόπος ότι ο κλάδος των προμηθευτών βρίσκεται σε αναβρασμό και το εν λόγω συνέδριο αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα προβλήματά του.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024