Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑποτελεσματικό το πρόγραμμα `Ασφαλώς Πάμε Μαζί` της Hellenic Seaways
Αμεση ιατρικής βοήθεια με την Interamerican

Αποτελεσματικό το πρόγραμμα `Ασφαλώς Πάμε Μαζί` της Hellenic Seaways

Χρήσιμο και άμεσο αποδεικνύεται στην πράξη, στο πρώτο διάστημα λειτουργείας του το πρωτοποριακό για τους ταξιδιώτες πρόγραμμα Aμεσης Ιατρικής Βοήθειας “Ασφαλώς Πάμε Μαζί” της Hellenic Seaways. Το “Ασφαλώς Πάμε Μαζί” […]

Χρήσιμο και άμεσο αποδεικνύεται στην πράξη, στο πρώτο διάστημα λειτουργείας του το πρωτοποριακό για τους ταξιδιώτες πρόγραμμα Aμεσης Ιατρικής Βοήθειας “Ασφαλώς<...> Πάμε Μαζί” της Hellenic Seaways. Το “Ασφαλώς Πάμε Μαζί” είναι ένα πλήρες πρόγραμμα Aμεσης Ιατρικής Βοήθειας ειδικά σχεδιασμένο από την Hellenic Seaways σε συνεργασία με την Interamerican για όλους τους επιβάτες της Hellenic Seaways και ισχύει από την επιβίβαση τους στο πλοίο μέχρι και 7 ημέρες μετά το ταξίδι.

Η πρώτη περίοδος λειτουργίας του προγράμματος (18/06/2010-31/08/2010) υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχημένη, με την αξιοποίηση των παροχών βοηθείας του “Ασφαλώς Πάμε Μαζί” που προσφέρθηκαν σε 1.180 επιβάτες. Πιο συγκεκριμένα, δώθηκαν 189 ιατρικές συμβουλές εν πλώ, 767 μετά το ταξίδι εντός Ελλάδος, 87 ιατρικές συμβουλές μετά το ταξίδι εκτός Ελλάδος, πραγματοποιήθηκαν 104 μεταφορές εντός Ελλάδος, 4 εκτός και τέλος καλύφθηκαν τα έξοδα μετακίνησης συγγενών λόγω έκτακτου συμβάντος σε 29 περιπτώσεις.

Το πρόγραμμα “Ασφαλώς Πάμε Μαζί” που προσφέρει η Hellenic Seaways εξασφαλίζει, εκτός από τις βασικές παροχές της Aμεσης Ιατρικής Βοήθειας της Interamerican, μια σειρά επιπλέον παροχών που θα βοηθήσουν τον επιβάτη και την οικογένεια του να αντιμετωπίσουν ολοκληρωμένα τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ατυχήματος ή απρόοπτου περιστατικού υγείας.

Οι καλύψεις που παρέχονται αναλυτικά σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος του ταξιδιώτη είναι:
1. Υγειονομική μεταφορά παθόντος
2. Επιστροφή των μελών της οικογένειας που συνταξιδεύουν με τον παθόντα
3. Νοσοκομειακή περίθαλψη στο εξωτερικό
4. Φροντίδα των ανήλικων παιδιών του παθόντος επιβάτη
5. Εισιτήριο σε στενό συγγενή για να βρεθεί άμεσα κοντά στον παθόντα επιβάτη, αν αυτός νοσηλεύεται
6. Κάλυψη εξόδων διαμονής σε ξενοδοχείο για στενό συγγενή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024