Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΓια δρομολόγηση ενός ακόμη πλοίου στις δυτικές Κυκλάδες δεσμεύτηκε ο Κεφαλογιάννης

Για δρομολόγηση ενός ακόμη πλοίου στις δυτικές Κυκλάδες δεσμεύτηκε ο Κεφαλογιάννης

Για τη δρομολόγηση ενός ακόμη πλοίου στην ακτοπλοϊκή γραμμή, που εξυπηρετεί τις δυτικές Κυκλάδες και μάλιστα από τις αρχές του επόμενου μήνα, δεσμεύτηκεο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε […]

Για τη δρομολόγηση ενός ακόμη πλοίου στην ακτοπλοϊκή γραμμή, που εξυπηρετεί τις δυτικές Κυκλάδες και μάλιστα από τις αρχές του επόμενου μήνα, δεσμεύτηκε<...>ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε συνάντηση του με αντιπροσωπεία κατοίκων από την Κύθνο και τη Κίμωλο, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, 25 Μαΐου 2006, στο Υπουργείο.

Οι κάτοικοι των νησιών επισκέφτηκαν τον υπουργό, προκειμένου να του γνωστοποιήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δυτικές Κυκλάδες, όσον αφορά στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις με Πειραιά και Λαύριο, έπειτα μάλιστα και από την προσωρινή απόσυρση του πλοίου “Αγιος Γεώργιος`.

Πριν τη συνάντηση, ο κ. Κεφαλογιάννης, μιλώντας στη Βουλή, ζήτησε τη συνεργασία τοπικής αυτοδιοίκησης και βουλευτών για την καλύτερη ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των δυτικών Κυκλάδων, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Παναγιώτη Ρήγα, σχετικά με την αποδρομολόγηση του “Αγιος Γεώργιος`, που εξυπηρετούσε τα νησιά Κύθνο – Σέριφο – Σίφνο – Κίμωλο – Μήλο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024