Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΑμέλεια το ναυάγιο του Sea Diamond
Ανακοινώθηκε η έκθεση του Ανακριτικού Συμβουλίου Ναυτικών Ατυχημάτων

Αμέλεια το ναυάγιο του Sea Diamond

Η έκθεση του Ανακριτικού Συμβουλίου Ναυτικών Ατυχημάτων αποδίδει σε αμέλεια το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond, στην Καλντέρα της Σαντορίνης το 2007. Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ, σύμφωνα με το Συμβούλιο Ναυτικών Ατυχημάτων…

Η έκθεση του Ανακριτικού Συμβουλίου Ναυτικών Ατυχημάτων αποδίδει σε αμέλεια το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond<...>, στην Καλντέρα της Σαντορίνης το 2007. Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ, σύμφωνα με το Συμβούλιο Ναυτικών Ατυχημάτων ευθύνες αποδίδονται στον πλοίαρχο, τον Α` μηχανικό και στους τρεις υπεύθυνους της διαχειρίστριας εταιρείας.

Σύμφωνα με το Συμβούλιο, η πρόσκρουση, η εισροή υδάτων, η ακυβερνησία, η εγκατάλειψη, η βύθιση, η ολική απώλεια και οι δύο αγνοούμενοι επιβάτες, αποτελούν ναυτικό ατύχημα. Παράλληλα, αποδίδονται ευθύνες στον πλοίαρχο, τον Α` μηχανικό και στους τρεις υπεύθυνους της διαχειρίστριας εταιρείας, ενώ σε σημεία της έκθεσης αφήνονται αιχμές για δόλο, καθώς υπάρχουν κενά στις μαρτυρίες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024