Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ Celebrity Cruises συνεχίζει να παραλαμβάνει πληθώρα βραβείων
Νέο βραβείο από το περιοδικό TravelAge West

Η Celebrity Cruises συνεχίζει να παραλαμβάνει πληθώρα βραβείων

Η Celebrity Cruises γιορτάζει αυτό το καλοκαίρι την επιτυχία της, αφού τα βραβεία που λαμβάνει από έγκριτα έντυπα και επαγγελματίες του χώρου διαδέχονται το ένα το άλλο, με πιο πρόσφατο […]

Η Celebrity Cruises γιορτάζει αυτό το καλοκαίρι την επιτυχία της, αφού τα βραβεία που λαμβάνει από έγκριτα έντυπα και επαγγελματίες του<...> χώρου διαδέχονται το ένα το άλλο, με πιο πρόσφατο αυτό της “Εταιρείας που προσφέρει την μεγαλύτερη ικανοποίηση στους επιβάτες” που έλαβε από το περιοδικό TravelAge West, σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο.

, σχολίασε ο κ. Dan Hanrahan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Celebrity Cruises. Και συνέχισε: “Εκτιμούμε αφάνταστα τους επιβάτες μας, όπως επίσης και τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο, που συνεχίζουν να προσφέρουν στην εταιρεία μας τόσο σημαντική αναγνώριση και μας βοηθούν να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι”.

Μερικά από τα βραβεία που έλαβε η Celebrity Cruises φέτος είναι:
– Εταιρεία κρουαζιέρων που προσφέρει την μεγαλύτερη ικανοποίηση στην κατηγορία κρουαζιερόπλοιων 1.100 και άνω επιβατών (Περιοδικό TravelAge West)
– Δεύτερο Καλύτερο Μεγάλο Κρουαζιερόπλοιο (Καλοκαιρινή Έκδοση του περιοδικού Celebrated Living)
– Καλύτερος Εσωτερικός Χώρος Κρουαζιερόπλοιου (ShipPax Information, Σουηδία)
– Καλύτερη Τεχνολογία σε κρουαζιερόπλοιο (ShipPax Information, Σουηδία)
– Καλύτερο Νέο Ρομαντικό Ξενοδοχείο (Ταξιδιωτικό Γραφείο About.com, Honeymoons/Romantic Travel)
– Καλύτερη Εταιρεία Κρουαζιέρων στην κατηγορία Premium προϊόντος ( Cruise News, Ισπανία)
– “Διακρίσεις μέσα στα 10 καλύτερα μεγάλα κρουαζιερόπλοια για τον στόλο της Celebrity.” (Διάκριση στην κατηγορία καλύτερο κρουαζιερόπλοιο στην ετήσια έρευνα αναγνωστών του περιοδικού Conde Nast TravelerΆs)
– “Μέτρο σύγκρισης για την βιομηχανία τα κρουαζιερόπλοια της Celebrity” (International Interior Design Association (IIDA) – New York Chapter).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024