Τελευταία νέα
Η εταιρεία συνεργάζεται ήδη με τη Costa Cruises

Ίδρυση της CruisExperts Hellas

Νέα εταιρεία στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού είναι η CruisExperts Hellas AE, η οποία οργανώθηκε πρόσφατα και ήδη ξεκίνησε τη λειτουργία της. Η έδρα της είναι στην Παλαιολόγου Βενιζέλου 6, […]

Νέα εταιρεία στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού είναι η CruisExperts Hellas AE, η οποία οργανώθηκε πρόσφατα και ήδη ξεκίνησε τη<...> λειτουργία της. Η έδρα της είναι στην Παλαιολόγου Βενιζέλου 6, δίπλα στην πλατεία της Μητρόπολης, στην Αθήνα.

Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη εμπειρία και ναυτική παράδοση, καθώς τα ιδρυτικά μέλη και στελέχη της δραστηριοποιούνται για πολλά χρόνια στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού και έχουν εργαστεί στις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες κρουαζιέρας. Στόχος είναι, σε συνεργασία με ελληνικές και διεθνείς εταιρείες, η προσφορά της μεγαλύτερης δυνατής ποικιλίας προορισμών, κρουαζιερόπλοιων, υπηρεσιών και ανταγωνιστικών τιμών στην ταξιδιωτική αγορά.

Διεθνώς η κρουαζιέρα είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πλέον ανταποδοτική ταξιδιωτική υπηρεσία. Έχει κατορθώσει με τεράστιες επενδύσεις να προσφέρει μοναδικές ξενοδοχειακές υποδομές και δικαίως απολαμβάνει τον μεγαλύτερο αριθμό ευχαριστημένων και επαναλαμβανόμενων πελατών. Η εταιρεία είναι ήδη επιλεγμένοι συνεργάτες για την Ελλάδα της Costa Cruises, της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής εταιρείας κρουαζιέρας, ενώ τα στελέχη της ευελπιστούν ότι σύντομα θα εδραιώσουν τη συνεργασία και με άλλες κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024