Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, αναφορικά με την ομιλία του πρωθυπουργού στη Γ.Σ. του ΣΕΤΕ,

Το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, αναφορικά με την ομιλία του πρωθυπουργού στη Γ.Σ. του ΣΕΤΕ,

Το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, αναφορικά με την ομιλία του πρωθυπουργού στη Γ.Σ. του ΣΕΤΕ, αναφέρει: “Οι μεγαλοξενοδόχοι δεν πρέπει να έχουν κανένα παράπονο, ούτε από την κυβέρνηση, ούτε από […]

Το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, αναφορικά με την ομιλία του πρωθυπουργού στη Γ.Σ. του ΣΕΤΕ, αναφέρει: “Οι μεγαλοξενοδόχοι δεν πρέπει να έχουν κανένα παράπονο, ούτε από την κυβέρνηση, ούτε από το ΠΑΣΟΚ. Και οι δύο τους στήριξαν ποικιλοτρόπως και τους στηρίζουν στο όνομα της ανάπτυξης της ‘τουριστικής βιομηχανίας’. Τώρα στο όνομα της κρίσης, η κυβέρνηση δίνει στους μεγαλοξενοδόχους ζεστό χρήμα, φοροαπαλλαγές, κίνητρα και αντεργατικά μέτρα. Μέχρι και τα επιδόματα ανεργίας, αντί να δοθούν στους εργαζόμενους, τα δίνουν στους μεγαλοξενοδόχους. Αυτή η πολιτική που ενισχύει τα μονοπώλια αποδείχτηκε καταστροφική για τους εργαζόμενους στον κλάδο, τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις αλλά και γενικότερα για το δικαίωμα του λαού στην αναψυχή και στις διακοπές. Γι’ αυτό πρέπει να συναντήσει την ενιαία λαϊκή αντίδραση και την πάλη για την ανατροπή της”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024