Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΚρουαζιέρες από την Κίνα αρχίζει η Costa

Κρουαζιέρες από την Κίνα αρχίζει η Costa

Κρουαζιέρες με αναχωρήσεις από την Σαγκάη και το Χονγκ-Κονγκ της Κίνας θα προσφέρει από τις 23 Μαρτίου 2007 η Costa Crociere, η οποία άρχισε τον Ιούνιο 2006 τις θαλάσσιες περιηγήσεις […]

Κρουαζιέρες με αναχωρήσεις από την Σαγκάη και το Χονγκ-Κονγκ της Κίνας θα προσφέρει από τις 23 Μαρτίου 2007 η Costa Crociere, η οποία άρχισε τον Ιούνιο 2006 τις θαλάσσιες περιηγήσεις στην Κίνα με αναχώρηση από τη Σαγκάη, με επιβάτες μόνο Ασιάτες. Από φέτος<...>επιτρέπεται στους πελάτες της εταιρίας από όλες τις χώρες να επιβιβαστούν από την Κίνα και να πραγματοποιήσουν κρουαζιέρα.

Σημειώνεται ότι η Costa Crociere είναι η πρώτη και μοναδική έως τώρα διεθνής εταιρία κρουαζιέρων που έχει λάβει την άδεια από την κινεζική κυβέρνηση να λειτουργεί τοπικά και να πραγματοποιεί κρουαζιέρες με αναχωρήσεις από τα λιμάνια της χώρας. Οι κρουαζιέρες θα πραγματοποιούνται με το πλοίο Costa Allegra, 28.500 τόνων, το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα και μπορεί να φιλοξενήσει 1000 άτομα στις 386 καμπίνες και τις 13 σουίτες που διαθέτει. Το πρόγραμμα του Costa Allegra περιλαμβάνει κρουαζιέρες ποικίλλης διάρκειας με επισκέψεις σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της `Απω Ανατολής.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν:

  • Μία 16ήμερη κρουαζιέρα (περιλαμβανομένων των πτήσεων) με αναχώρηση από το Χονγκ-Κονγκ και επισκέψεις σε Μανίλα (Φιλιππίνες), Κοτακινάμπαλου (Βόρνεο-Μαλαισία), Μπρουνέι, Σιγκαπούρη, Χο Τσι Μιν και Ντα Ναγκ (Βιετνάμ) και Σάνια (Κίνα).
  • Μία 18ήμερη κρουαζιέρα(περιλαμβανομένων των πτήσεων) με αναχώρηση από το Χονγκ-Κονγκ και επισκέψεις σε Μανίλα (Φιλιππίνες), Κοτακινάμπαλου (Βόρνεο-Μαλαισία), Μπρουνέι, Σιγκαπούρη, Χο Τσι Μιν, Ντα Ναγκ και Χαλόνγκ Μπέι (Βιετνάμ) και Σάνια (Κίνα).
  • Πέντε διαφορετικές 5ήμερες κρουαζιέρες με αναχώρηση από Σαγκάη, Χονγκ-Κονγκ και Τιανζιν (Tianjin) που θα περιλαμβάνουν επισκέψεις σε Βιετνάμ, Νότια Κορέα και Ιαπωνία.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024