Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςLouis Cruises: Το Δεκέμβριο η επίσημη έναρξη του χειμερινού προγράμματος
Πρώτη χρονιά με κρουαζιέρες το χειμώνα από Μασσαλία και Γένοβα

Louis Cruises: Το Δεκέμβριο η επίσημη έναρξη του χειμερινού προγράμματος

Το κρουαζιερόπλοιο Louis Majesty, το νέο απόκτημα του στόλου της Louis Cruises, αφού ολοκλήρωσε τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης, σάλπαρε την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου για τον παρθενικό του απόπλου, […]

Το κρουαζιερόπλοιο Louis Majesty, το νέο απόκτημα του στόλου της Louis Cruises, αφού ολοκλήρωσε τις προγραμματισμένες<...> εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης, σάλπαρε την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου για τον παρθενικό του απόπλου, με τα χρώματα της Louis και με μία νέα, ανανεωμένη εικόνα. Το Louis Majesty θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες από τα λιμάνια της Γένοβας και της Μασσαλίας σε μερικούς από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς της Μεσογείου, τα Κανάρια Νησιά και τη Β. Αφρική. Το πλοίο διατηρεί τη “βασιλική” του αίγλη, ενώ έχει προσαρμοστεί στις προδιαγραφές και το προφίλ της Louis Cruises.

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που η Louis Cruises πραγματοποιεί κρουαζιέρες κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου από τη Μασσαλία και τη Γένοβα και σχολιάζοντας τη σημαντική αυτή εξέλιξη, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Louis κ. Κωστάκης Λοΐζου, δήλωσε: “Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε επισήμως το Louis Majesty στο στόλο της Louis και θα πρέπει να σημειώσω ότι με ενθουσιασμό χαιρετίσαμε τον παρθενικό του απόπλου με τη νέα ανανεωμένη ταυτότητα και χρώματα της Εταιρείας. Με τις επικείμενες του κρουαζιέρες να παρουσιάζουν ήδη υπερπληρότητα, δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την εξαιρετικά επιτυχημένη έναρξη της δραστηριοποίησής του νέου μας κρουαζιεροπλοίου στην Ευρωπαϊκή Αγορά. Ο φετινός Δεκέμβριος αποτελεί ορόσημο στην ιστορία μας για δύο λόγους. Αυτός ο μήνας σηματοδοτεί την έναρξη δύο νέων δραστηριοτήτων για την Louis Cruises και πιο συγκεκριμένα, του χειμερινού προγράμματος του Louis Majesty και τη δρομολόγηση του κρουαζιεροπλοίου Aquamarine από το λιμάνι Κότσι της Ινδία. Παράλληλα, το 2010 η Louis Cruises “ενηλικιώνεται” με την συμπλήρωση 21 ετών στην αγορά κρουαζιέρας ενώ ταυτόχρονα εορτάζουμε την επέτειο των 75 χρόνων από την ίδρυση του Ομίλου Louis”.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι από τις 20 Νοεμβρίου 2009, το κρουαζιερόπλοιο Orient Queen ξεκίνησε τα δρομολόγιά του από τη Βραζιλία, στο πλαίσιο της ναύλωσης του στην CVC, τον μεγαλύτερο διοργανωτή ταξιδίων της Νοτίου Αμερικής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024