Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Λονδίνο η πιο βρώμικη πόλη της Ευρώπης
Έρευνα της TripAdvisor

Το Λονδίνο η πιο βρώμικη πόλη της Ευρώπης

Το Λονδίνο έχει το χειρότερο φαγητό, το Παρίσι είναι το πιο υπερτιμημένο και οι Βρυξέλλες η πιο βαρετή πόλη στην Ευρώπη, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε δείγμα περίπου 2.400 […]

Το Λονδίνο έχει το χειρότερο φαγητό, το Παρίσι είναι το πιο υπερτιμημένο και οι Βρυξέλλες η πιο βαρετή πόλη στην Ευρώπη, σύμφωνα με<...> έρευνα που διεξήχθη σε δείγμα περίπου 2.400 ατόμων, με θέμα τη γνώμη τους για τις ευρωπαϊκές πόλεις, από την διαδικτυακή εταιρεία TripAdvisor. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, η βρετανική πρωτεύουσα ψηφίστηκε ως η πιο βρώμικη στην Ευρώπη, ο τόπος που συναντά κανείς τους πιο κακοντυμένους ανθρώπους και η πιο ακριβή πόλη στην Ευρώπη.

Η γαλλική πρωτεύουσα ψηφίστηκε ως η λιγότερη φιλική πόλη και ως η δεύτερη ακριβότερη. Παρόλα αυτά, το Παρίσι ψηφίστηκε ως η πόλη με την καλύτερη κουζίνα και τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους, ενώ το Λονδίνο ως η πόλη με την καλύτερη νυχτερινή ζωή, τα καλύτερα δημόσια πάρκα και τα περισσότερα αξιοθέατα που μπορείς να απολαύσεις δωρεάν.

Η Βενετία ξεπέρασε το Παρίσι και τη Ρώμη στην κατηγορία του πιο ρομαντικού προορισμού στην Ευρώπη, αλλά ψηφίστηκε όμως και ως η τρίτη ακριβότερη- μετά το Παρίσι και το Λονδίνο. Η Κοπεγχάγη αναδείχτηκε η πιο καθαρή πόλη της Ευρώπης και το Δουβλίνο η πόλη με τους πιο φιλικούς κατοίκους.

Τα καλύτερα παζάρια γίνονται στην Πράγα, την καλύτερη αρχιτεκτονική διαθέτει η Βαρκελώνη και τη χειρότερη η Βαρσοβία. Ως οι δύο πιο βαρετές πόλεις στην Ευρώπη ψηφίστηκαν οι Βρυξέλλες και η Ζυρίχη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024