Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕγκαινιάστηκε η πεζογέφυρα στο λιμάνι του Πειραιά

Εγκαινιάστηκε η πεζογέφυρα στο λιμάνι του Πειραιά

Τα εγκαίνια της πεζογέφυρας σύνδεσης του επιβατικού λιμένα Πειραιά με το σταθμό ΗΣΑΠ πραγματοποίησε ο υπουργός εμπορικής ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης χθες το πρωί παρουσία του γενικού γραμματέα του ΥΕΝ καθηγητή κ. Ιωάννη Τζωάννου, του ανεξάρτητου βουλευτή…

Τα εγκαίνια της πεζογέφυρας σύνδεσης του επιβατικού λιμένα Πειραιά με το σταθμό ΗΣΑΠ πραγματοποίησε ο υπουργός εμπορικής ναυτιλίας<…> κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης χθες το πρωί παρουσία του γενικού γραμματέα του ΥΕΝ καθηγητή κ. Ιωάννη Τζωάννου, του ανεξάρτητου βουλευτή κ. Πέτρου Μαντούβαλου, του δημάρχου Πειραιά κ. Χρήστου Αγραπίδη, του υποψήφιου νομάρχη Πειραιά κ. Σπύρου Σπυρίδων, αλλά και εκπροσώπων της ένωσης ακτοπλόων και ναυτιλιακών εταιρειών.

Κατά την τελετή εγκαινίων ο υπουργός εμπορικής ναυτιλίας σημείωσε: «Πριν από μερικούς μήνες είχαμε βάλει ένα μεγάλο στοίχημα για το λιμάνι του Πειραιά. Να αλλάξει όψη και να υποδεχτεί εκατομμύρια επιβατών, που διακινούνται κάθε χρόνο. Από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, που είναι και ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου, όπως και από τη Ραφήνα και το Λαύριο, από το Πάσχα μέχρι τώρα έχουν διακινηθεί περισσότεροι από 5 εκατομμύρια επιβάτες». Και συνέχισε: «Η κατασκευή της γέφυρας του ΟΛΠ ήταν και αυτή ένα μεγάλο στοίχημα: Να είναι έτοιμη μέσα στο καλοκαίρι, πριν από τον Αύγουστο, πριν από τη μεγάλη έξοδο των εκατομμυρίων συμπολιτών μας και ξένων επισκεπτών της χώρας μας. Αυτό το στοίχημα το κέρδισε ο ΟΛΠ και σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσουμε αυτό το έργο, που είναι κόσμημα για τον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή».

Με την ευκαιρία των εγκαινίων της γέφυρας, κ. υπουργός ενημέρωσε ότι την ερχόμενη Δευτέρα η ελληνική κυβέρνηση και το ΥΕΝ θα φιλοξενήσουν μια μεγάλη διεθνή διάσκεψη για τις επιπτώσεις του πολέμου στο Λίβανο, στο γαλάζιο περιβάλλον.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024