Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΗ Ελλάδα παραμένει από τις πρώτες επιλογές ως τουριστικός προορισμός
Ομιλία του Κ. Μαρκόπουλου σε ετεροδημότες του νομού Εύβοιας

Η Ελλάδα παραμένει από τις πρώτες επιλογές ως τουριστικός προορισμός

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Κώστας Μαρκόπουλος, μίλησε την Κυριακή σε ετεροδημότες του νομού Εύβοιας, στο ξενοδοχείο Athens Imperial Hotel. Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Οι συνεργάτες μου και εγώ, στο επίπεδο του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, πήραμε πάνω μας από τις 8 Ιανουαρίου ίσως το πιο σημαντικό υπουργείο, όσον αφορά στα έσοδα του κράτους…

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Κώστας Μαρκόπουλος, μίλησε την Κυριακή σε ετεροδημότες<...> του νομού Εύβοιας, στο ξενοδοχείο Athens Imperial Hotel. Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

“Οι συνεργάτες μου και εγώ, στο επίπεδο του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, πήραμε πάνω μας από τις 8 Ιανουαρίου ίσως το πιο σημαντικό υπουργείο, όσον αφορά στα έσοδα του κράτους για το 2009 και τον προϋπολογισμό του 2010. Θέλω να ξέρετε ότι η καταστροφολογία του Γενάρη και του Φλεβάρη, το -30 και -40% στον τουρισμό δεν υπάρχουν πια. Δεν υπάρχει καμία καταστροφή. Θέλω να ξέρετε ότι έχει εξασφαλιστεί η φετινή επιτυχία στον τουρισμό από άκρη ως άκρη στην Ελλάδα. Θέλω να ξέρετε ότι είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να διαχειριστούμε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή αυτό το καλοκαίρι. Θέλω να ξέρετε ότι η Ελλάδα παραμένει από τις πρώτες επιλογές ως χώρα τουριστικού προορισμού. Θέλω να ξέρετε ότι έχει διασφαλιστεί σε απόλυτο βαθμό και ο εισερχόμενος τουρισμός και ο εσωτερικός τουρισμός και το εισερχόμενο τουριστικό προϊόν για τον τόπο. Αυτή είναι η ευθύνη μας απέναντι στην κυβέρνηση και πιστέψτε μας τους τελευταίους πέντε μήνες δεν έχουμε σταματήσει μέρα και νύχτα σε ολόκληρο τον κόσμο. Η παράταξη μας δεν προέκυψε χτές, έχει πολλά χρόνια πίσω της έχει περάσει από δύσκολες φάσεις. Έχουμε κάνει όλοι μας τη δική μας αυτοκριτική για ότι έχουμε προσφέρει ή αφαιρέσει σε αυτήν την παράταξη. Σας λέω λοιπόν ότι το στοίχημά μας για την επόμενη Κυριακή είναι νίκη και μόνο νίκη. Μόνο αυτό αρμόζει στον Καραμανλή, μόνο αυτό ταιριάζει σε εσάς. Δεν υπάρχει πίσω για εμάς είναι μετωπική η σύγκρουση με το χθες”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024