Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΌλγα Κεφαλογιάννη: Κάθε μέτρο πρέπει να είναι ανταποδοτικό
Συναντήσεις

Όλγα Κεφαλογιάννη: Κάθε μέτρο πρέπει να είναι ανταποδοτικό

Κάθε μέτρο θα πρέπει να συμβάλει ανταποδοτικά στην κοινωνία.

Συναντήθηκε χθες με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κώστα Χατζηδάκη η υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη με θέμα την ανάγκη θωράκισης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος συνολικά, τόσο στη βάση των νέων συνθηκών και προκλήσεων από την κλιματική κρίση, όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές, όσο και με γνώμονα την ανάγκη ρύθμισης της τουριστικής αγοράς, που άρρηκτα συνδέεται με την ομαλή ανάπτυξη της οικονομικής δραστηριότητας και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Μέσα στο πλαίσιο του πολύ καλού κλίματος συζήτησής μας”, δήλωσε η υπουργός, “συμφωνήσαμε ότι κάθε μέτρο που επηρεάζει το παρεχόμενο τουριστικό προϊόν της χώρας, θα πρέπει να συμβάλει ανταποδοτικά στην προσπάθεια ανταπόκρισής μας στις τεράστιες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε από την κλιματική κρίση και την ανάγκη επαναπροσδιορισμού των στόχων μας με όρους βιωσιμότητας.

Το σύνθετο αυτό τοπίο, άλλωστε, είναι που μας οδηγεί να χαράξουμε μια νέα εθνική στρατηγική για το μέλλον του ελληνικού Τουρισμού με το βλέμμα στραμμένο στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο καλούμαστε να τοποθετήσουμε το δικό μας τουριστικό προϊόν ως ένα από τα πλέον ελκυστικά στην παγκόσμια αγορά.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023