Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑποκλεισμένη από αέρος και εδάφους η Βρετανία λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας
Καθυστερήσεις και ακυρώσεις και σε αεροδρόμια σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Ολλανδία

Αποκλεισμένη από αέρος και εδάφους η Βρετανία λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας

Τεράστια προβλήματα στις αεροπορικές συγκοινωνίες έχει προκαλέσει το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη Βρετανία. Για χιλιάδες ταξιδιώτες των Χριστουγέννων οι πτήσεις ακυρώθηκαν από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια […]

Τεράστια προβλήματα στις αεροπορικές συγκοινωνίες έχει προκαλέσει το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη Βρετανία. Για χιλιάδες<...> ταξιδιώτες των Χριστουγέννων οι πτήσεις ακυρώθηκαν από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας, ενώ η κατάσταση συνεχίστηκε και χθες. Σύμφωνα με το BBC, από το αεροδρόμιο Heathrow πραγματοποιήθηκαν μόνο ορισμένες πτήσεις χθες μετά τις 8 το πρωί, ενώ το Gatwick παραμένει κλειστό.

Το οδικό δίκτυο της χώρας έχει παγώσει σε πολλά σημεία, η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία, ενώ χιλιάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους. Ακυρώσεις δρομολογίων πραγματοποιούνται και στα δρομολόγια των τρένων.

Καθυστερήσεις και ακυρώσεις παρατηρούνται επίσης σε αεροδρόμια στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ολλανδία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024