Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΓενική Διευθύντρια της WTM η Fiona Jeffery

Γενική Διευθύντρια της WTM η Fiona Jeffery

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην World Travel Market (WTM) ανέλαβε η κ. Fiona Jeffery, η οποία κατείχε την θέση του Group Exhibition Director. Όπως σχολίασε ο κ. Tom Nutley, εντεταλμένος πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρίας Reed Travel Exhibitions…

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην World Travel Market (WTM) ανέλαβε η κ. Fiona Jeffery, η οποία κατείχε την θέση του Group Exhibition Director.<...>Όπως σχολίασε ο κ. Tom Nutley, εντεταλμένος πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρίας Reed Travel Exhibitions, “ο νέος τίτλος (της κ. Jeffery) αντανακλά την σημασία της World Travel Market ως μιας εκ των σημαντικότερων επαγγελματικών εκθέσεων στη διεθνή ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία”.

“Η World Travel Market αποτελεί μια από τις 5 κορυφαίες εκθέσεις στο σύνολο των 450 που διοργανώνονται από την Reed Exhibitions παγκοσμίως, γεγονός που οφείλεται στις προσπάθειες της Fiona, η οποία κατάφερε και την κατέστησε μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις παγκοσμίως στο χώρο” πρόσθεσε ο κ. Nutley.

Στόχος της κ. Jeffery μέσω της νέας της ιδιότητας είναι, όπως δήλωσε και η ίδια “να μεγιστοποιήσει τα πλεονεκτήματα των συμμετεχόντων στην WTM και να μην περιορίζονται στις 4 μέρες διάρκειας της έκθεσης, αλλά να είναι εμφανή καθ` όλη τη διάρκεια της χρονιάς”. “Με αυτό τον τρόπο” κατέληξε “θα βοηθήσουμε τους εκθέτες και τους επισκέπτες να παραμείνουν ανταγωνιστικοί”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024