Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ευρωπαϊκή Ένωση εγκεκριμένος προορισμός των Κινέζων

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εγκεκριμένος προορισμός των Κινέζων

Σε λίγες ημέρες, στις 19 Οκτωβρίου, ξεκινάει στο Πεκίνο η 15η Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού την οποία να θυμίσουμε ότι δύο χρόνια πριν διεκδικούσε η Ελλάδα. Στο περιθώριο […]

Σε λίγες ημέρες, στις 19 Οκτωβρίου, ξεκινάει στο Πεκίνο η 15η Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού την οποία<...> να θυμίσουμε ότι δύο χρόνια πριν διεκδικούσε η Ελλάδα.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης και συγκεκριμένα στο τέλος του μήνα, στις 31 Οκτωβρίου, αναμένεται να υπογραφεί η αναγνώριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως εγκεκριμένος προορισμός για τα ταξίδια των Κινέζων. Η αναγνώριση αυτή για το σύνολο των χωρών της Ε.Ε. ως ενιαίος πλέον προορισμός, δίνει λύση στο ‘σήριαλ’ που είχε δημιουργηθεί μερικούς μήνες πριν όταν η Ελλάδα έκανε προσπάθειες για να εγκριθεί ως προορισμός των Κινέζων χωρίς όμως τελικά να έχουν αποτέλεσμα. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες οι ελληνικοί όροι ήταν αυτοί που τελικά υιοθετήθηκαν για την έγκριση της Ε.Ε.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Δημήτρη Γεωργακόπουλο και από τον διευθυντή διεθνών σχέσεων του ΕΟΤ οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εξετάσουν μεταξύ άλλων την έναρξη λειτουργίας γραφείου του ΕΟΤ στην Κίνα και τη διευκόλυνση των διαδικασιών για έκδοση βίζας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024