Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠροτάσεις για καλό φαγητό στη βρετανική πρωτεύουσα από το νέο οδηγό τσέπης “Eat London”

Προτάσεις για καλό φαγητό στη βρετανική πρωτεύουσα από το νέο οδηγό τσέπης “Eat London”

Την απαραίτητη καθοδήγηση για μία σωστή περιήγηση στην πρωτεύουσα του καλού φαγητού, το Λονδίνο, παρέχει ο νέος οδηγός τσέπης,με τίτλο `Eat London`, στον επισκέπτη της πόλης. Ειδικότερα, όπως δηλώνει και […]

Την απαραίτητη καθοδήγηση για μία σωστή περιήγηση στην πρωτεύουσα του καλού φαγητού, το Λονδίνο, παρέχει ο νέος οδηγός τσέπης,<...>με τίτλο `Eat London`, στον επισκέπτη της πόλης.

Ειδικότερα, όπως δηλώνει και το όνομα του, ο οδηγός `Eat London` περιέχει προτάσεις για όλα τα βαλάντια από φθηνές επιλογές σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin μέχρι και χώρους εστίασης, που επιβεβαιώνουν την φήμη του Λονδίνου ως πρωτεύουσας του καλού φαγητού. Η έκδοση περιέχει χάρτες και αναλυτικούς οδηγούς περιοχών, καθώς και προτάσεις για εστιατόρια και για επαγγελματικά ραντεβού, που προσφέρουν υπέροχη θέα ή επισκέπτονται συχνά οι celebrities.

Στο Λονδίνο υπάρχουν περισσότερα από 6.000 εστιατόρια που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και πάνω από 70 κουζίνες από όλο τον κόσμο, από Αφρική και Αυστραλία, Δυτική και Ανατολική Ευρώπη, Βόρεια και Λατινική Αμερική μέχρι Καραϊβική, Ασία και Μέση Ανατολή. Για όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τη Βρετανική κουζίνα, παρουσιάζονται τα αντίστοιχα εστιατόρια, καθώς και οι τοπικές αγορές από τις οποίες μπορεί να προμηθευτεί κανείς φρέσκα υλικά για τις συνταγές.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος οδηγός διανέμεται δωρεάν στους επισκέπτες της πόλης από τα κέντρα τουριστικών πληροφοριών της Μεγάλης Βρετανίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024