Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤιμώμενη χώρα στην έκθεση ITB του Βερολίνου για το 2006 η Ελλάδα

Τιμώμενη χώρα στην έκθεση ITB του Βερολίνου για το 2006 η Ελλάδα

Τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB του Βερολίνου για το 2006 θα είναι η Ελλάδα, όπως ανακοίνωσαν προχτές ο διευθυντής του Οργανισμού Εκθέσεων του Βερολίνου, Δρ. Μάρτιν Μπουκ και ο Διευθυντής των κεντρικών γραφείων του ΕΟΤ στη Φρανκφούρτη, κ. Παναγιώτης Σκορδάς, γεγονός που αναμένεται να…

Τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB του Βερολίνου για το 2006 θα είναι η Ελλάδα, όπως ανακοίνωσαν προχτές<...>ο διευθυντής του Οργανισμού Εκθέσεων του Βερολίνου, Δρ. Μάρτιν Μπουκ και ο Διευθυντής των κεντρικών γραφείων του ΕΟΤ στη Φρανκφούρτη, κ. Παναγιώτης Σκορδάς, γεγονός που αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στο ελληνικό τουριστικό προϊόν εντός της γερμανικής αγοράς.

“Η Ελλάδα διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 και ανέλαβε για φέτος τη διοργάνωση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, γι΄ αυτό και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που την κερδίσαμε ως την χώρα – προνομιακό εταίρο για τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού”, δήλωσε ο κ. Μπουκ. “Η Ελλάδα είναι στους Γερμανούς ως χώρα διακοπών πολύ καλά γνωστή, πάνω από δύο εκατομμύρια Γερμανών την επισκέπτονται κάθε χρόνο, πρόσθεσε ο διευθυντής του Οργανισμού Εκθέσεων του Βερολίνου τονίζοντας ότι, μετά το επίτευγμα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, περιμένει με ανυπομονησία να δει μία εντυπωσιακή εναρκτήρια εκδήλωση της ΙΤΒ με `ελληνική σφραγίδα`.

Ο Διευθυντής του ΕΟΤ στη Φρανκφούρτη, κ. Παναγιώτης Σκορδάς χαρακτήρισε την επιλογή της Ελλάδας ως προνομιακού εταίρου της ΙΤΒ για το 2006, μεγάλη ευκαιρία για την προβολή της χώρας και των δυνατοτήτων της σε παγκόσμια κλίμακα”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι με τη νέα αυτή συνεργασία δίνεται η δυνατότητα στην ελληνική πλευρά ως τιμώμενης χώρας, να διαμορφώσει αισθητικά την εναρκτήρια τελετή της Έκθεσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2006, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο (ΙCC) του Βερολίνου με 3.000 προσκεκλημένους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024