Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠροβλήματα στις μετακινήσεις Γερμανίας και Γαλλίας

Προβλήματα στις μετακινήσεις Γερμανίας και Γαλλίας

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν χτες, εξαιτίας των πυκνών χιονοπτώσεων, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Γερμανίας και της Γαλλίας, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών, που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με κάποιο […]

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν χτες, εξαιτίας των πυκνών χιονοπτώσεων, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Γερμανίας και της Γαλλίας, με<...> αποτέλεσμα την ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών, που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με κάποιο αεροπλάνο από / προς αυτές τις δύο χώρες.

Όσον αφορά στα αεροδρόμια της Γαλλίας, καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων χαρακτήριζαν τη λειτουργία των περισσότερων, ενώ το αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού αναγκάστηκε να κλείσει τις πρώτες πρωινές ώρες και το Σαρλ ντε Γκολ να προχωρήσει σε μείωση πτήσεων.

Από την άλλη, στη Γερμανία παρατηρήθηκαν χτες καθυστερήσεις στις οδικές και αεροπορικές συγκοινωνίες, λόγω των έντονων και πυκνών χιονοπτώσεων, ενώ το αεροδρόμιο της Στουτγάρδης αναγκάστηκε να προβεί τόσο σε καθυστερήσεις, όσο και ματαιώσεις πτήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024