Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑισιόδοξος για την τουριστική κίνηση ο Κ. Μαρκόπουλος
Τα πράγματα βαδίζουν σε εξαιρετικά ικανοποιητική βάση

Αισιόδοξος για την τουριστική κίνηση ο Κ. Μαρκόπουλος

Αισιόδοξος για την τουριστική κίνηση εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Μιλώντας στον Ρ/Σ “Alpha 9,89”, σημείωσε ότι “η καταστροφή για τη χώρα έχει αποφευχθεί απολύτως” και ότι “τα πράγματα…

Αισιόδοξος για την τουριστική κίνηση εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Μιλώντας στον<...> Ρ/Σ “Alpha 9,89”, σημείωσε ότι “η καταστροφή για τη χώρα έχει αποφευχθεί απολύτως” και ότι “τα πράγματα βαδίζουν σε εξαιρετικά ικανοποιητική βάση”. “Υπό νορμάλ συνθήκες θα υπάρχει πτώση, όπως υπάρχει σε όλο τον κόσμο, η οποία θα είναι διψήφια, αλλά μπορεί να είναι και μονοψήφια”, δήλωσε ο κ. Μαρκόπουλος.

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης ανέφερε ακόμη: “Υπό νορμάλ συνθήκες θα υπάρχει πτώση, όπως υπάρχει σε όλο τον κόσμο, η οποία θα είναι διψήφια, αλλά μπορεί να είναι και μονοψήφια, μπορεί να είναι 10 ή 11%, αλλά μπορεί να είναι και 8 και 7%”.

Για το μουσείο της Ακρόπολης επισήμανε πως είναι μεγάλη η προωθητική δύναμη που θα δώσει στον ελληνικό τουρισμό. “Νομίζω ότι είναι η σφραγίδα της απόδειξης ότι ο τουρισμός της Ελλάδας πριν από όλα είναι ένας τουρισμός πολιτιστικής κληρονομιάς σε συνδυασμό με μια φυσική ομορφιά που πρέπει συνεχώς να φροντίζουμε και να ενδυναμώνουμε”, τόνισε ο υπουργός.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024