Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔράσεις του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου για την προώθηση του νησιού
Εκδήλωση προβολής Ρόδου, Σύμης και Κω στην Αττάλεια της Τουρκίας

Δράσεις του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου για την προώθηση του νησιού

Μετά από αρκετά χρόνια, οι απαιτήσεις των Tour Operators για ειδικές προσφορές στη Ρόδο φέτος περιορίστηκαν μονάχα στην αρχή της σεζόν.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου πραγματοποίησε στις 30 Αυγούστου την 6η του καλοκαιρινή συνάντησή του στο ξενοδοχείο Elysium  Resort & Spa. Προσκεκλημένος του συλλόγου ήταν ο γενικός διευθυντής του ΣΕΤΕ, κ. Γιώργος Δρακόπουλος.

Ο κ. Δρακόπουλος παρουσίασε τη μελέτη του ΣΕΤΕ με θέμα “Ελληνικός Τουρισμός 2020”, η οποία αναφέρεται σε ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο που θα στηρίζεται σε μια μακροπρόθεσμη πολιτική και στρατηγική. Η συγκεκριμένη προσέγγιση, οι προτάσεις και οι κατευθύνσεις που περιέχονται σκοπεύουν μεταξύ άλλων να συμβάλλουν στην αναγνώριση και καθιέρωση του πρωταγωνιστικού ρόλου του τουρισμού για την Ελλάδα, ιδιαίτερα μετά από τα τελευταία δύο χρόνια που ο τουρισμός αποτέλεσε τον μοναδικό τομέα της οικονομίας με θετικό πρόσημο.

Μετά την παρουσίαση της μελέτης, τα μέλη αναφέρθηκαν στην εξέλιξη της σεζόν, αλλά και στο γεγονός ότι μετά από αρκετά χρόνια, οι απαιτήσεις των Tour Operators για ειδικές προσφορές φέτος περιορίστηκαν μονάχα στην αρχή της σεζόν.
   
Το ΔΣ στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της συμμετοχής του πρόεδρου, κ. Γιώργου Ματσίγκου στην αποστολή της ροδίτικης αποστολής στην Μόσχα, στα πλαίσια του των επαφών για το Ελληνορωσικό Συνέδριο που θα γίνει στην Ρόδο στα τέλη του Σεπτέμβρη. Ο σύλλογος επίσης θα συμμετάσχει και στις εργασίες του Συνεδρίου του FOW, με αντιπρόσωπο τον πρόεδρο του, ο οποίος θα είναι και ένας εκ των ομιλητών.

Τέλος, αντιπροσωπεία του συλλόγου θα συμμετάσχει στην εκδήλωση προβολής της Ρόδου, Σύμης και Κω που θα γίνει στην Αττάλεια της Τουρκίας, υπό την αιγίδα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024