Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςSAS και Cruise Baltic προβάλουν την Κοπεγχάγη στους Έλληνες ταξιδιώτες
Οι Σκανδιναβικές Αερογραμμές πετούν κατευθείαν από Αθήνα προς Κοπεγχάγη

SAS και Cruise Baltic προβάλουν την Κοπεγχάγη στους Έλληνες ταξιδιώτες

Η σκανδιναβική αεροπορική εταιρεία SAS επαναπροσδιόρισε την υπάρχουσα συνεργασία της με την Cruise Baltic και τον οργανισμό Wonderful Copenhagen.

Οι Σκανδιναβικές Αερογραμμές, που πετούν κατευθείαν από την Αθήνα προς την Κοπεγχάγη, πρόσφατα επαναπροσδιόρισαν την ήδη υπάρχουσα συνεργασία τους με την εταιρεία Cruise Baltic και τον οργανισμό Wonderful Copenhagen για να προσφέρουν μια νέα πιο ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή πρόταση διακοπών στους Έλληνες τουριστικούς πράκτορες και -φυσικά- και στους Έλληνες ταξιδιώτες.

Η Cruise Baltic κάνει κρουαζιέρες σε όλη τη Βαλτική θάλασσα ξεκινώντας από την Κοπεγχάγη, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες της να επισκέπτονται κάθε μέρα και μια διαφορετική χώρα. Η Κοπεγχάγη είναι μια από τις όμορφες πρωτεύουσες του βορρά, με ξεχωριστή αρχιτεκτονική, και πολύ καλά εστιατόρια.

Οι Σκανδιναβικές Aερογραμμές πετούν για Κοπεγχάγη από την Αθήνα το μεσημέρι, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον επιβάτη να έχει το απόγευμα και το βράδυ του ελεύθερο να απολαύσει την Κοπεγχάγη προτού επιβιβαστεί στο κρουαζιερόπλοιο για να γνωρίσει τους υπόλοιπους προορισμούς της Βαλτικής. Ο συνδυασμός αυτών των τριών είναι η πρωτοπόρα πρόταση που ήρθαν να κάνουν στους Έλληνες ο κ. Chris Shern, γενικός διευθυντής της SAS για την Ιταλία και την ανατολική Μεσόγειο, και o κ. Bo Larsen, διευθυντής της Cruise Baltic και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Τουρισμού της Κοπεγχάγης Wonderful Copenhagen σε μια εκδήλωση στο ξενοδοχείο Royal Olympic, όπου προσκλήθηκαν επιλεγμένα τουριστικά γραφεία. Επιπλέον με στόχο την προβολή του γεγονότος στο ευρύ κοινό ο Δανός Πρέσβης στην Ελλάδα κ. Tom Norring δέχθηκε στο σπίτι του δημοσιογράφους και τηλεοπτικά κανάλια που κάλυψαν το γεγονός.

“Η επιλογή μας έγινε με βάση τη μακρόχρονη συνεργασία της SAS με τα τουριστικά γραφεία που θέλουν να προωθήσουν το παραπάνω πακέτο διακοπών με πτήσεις της SAS στον Έλληνα τουρίστα δίνοντας του την ευκαιρία να γνωρίσει τη Βόρεια Ευρώπη. Οι χώρες γύρω από την Βαλτική θάλασσα εκτός από την θαυμάσια φυσική τους ομορφιά, προσφέρουν υπέροχες θαλασσινές γεύσεις σε συνδυασμούς τελείως διαφορετικούς από τους γνωστούς μας Μεσογειακούς, ευκαιρίες για ψώνια βασισμένα στο γνωστό απλό, λιτό – αφαιρετικό, αλλά πολυτελές design του Βορρά, ξεχωριστή αρχιτεκτονική, και μια μοναδική τουριστική εμπειρία. Η κρουαζιέρα είναι ένας θαυμάσιο τρόπος να τις γνωρίσει ο Έλληνας μέσα σε λίγες μέρες, και με την πτήση της SAS έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μερικές ώρες και την Κοπεγχάγη. Το μότο μας είναι το Service & Simplicity” (εξυπηρέτηση και απλότητα), με κύριο χαρακτηριστικό αποτέλεσμα Το χαρακτηριστικό της εταιρείας μας είναι η συνέπεια στις πτήσεις μας, γεγονός για το οποίο έχουμε βραβευθεί ως η πιο συνεπείς αεροπορική εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο”, τόνισε ο κ. Αλέξανδρος Αβερκιάδης, γενικός διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024