Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕργασία Ελλήνων ξενοδοχοϋπαλλήλων το χειμώνα στις τουριστικές επιχειρήσεις της Γερμανίας
Υπουργείο Τουρισμού

Εργασία Ελλήνων ξενοδοχοϋπαλλήλων το χειμώνα στις τουριστικές επιχειρήσεις της Γερμανίας

Η διεύρυνση της τουριστικής συνεργασίας Ελλάδας–Γερμανίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης της υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας Hans-Joachim Fouchtel, στο Βερολίνο.

Η διεύρυνση της τουριστικής συνεργασίας Ελλάδας–Γερμανίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης της υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας Hans-Joachim Fouchtel, στο Βερολίνο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα όπως η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η δημιουργία νέων τουριστικών προϊόντων και η στήριξη της απασχόλησης. Κυρίως, συζητήθηκε η δυνατότητα εργασίας Ελλήνων ξενοδοχοϋπαλλήλων κατά τη χειμερινή περίοδο στις τουριστικές επιχειρήσεις της Γερμανίας. Και η απλοποίηση των σχετικών γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Αμέσως μετά την συνάντηση η κα Κεφαλογιάννη ανέφερε: “Η Γερμανία αποτελεί παραδοσιακά κορυφαία αγορά για την Ελλάδα. Φέτος παρότι η χρονιά ήταν δύσκολη τουριστικά, τα στοιχεία δείχνουν ότι μπορεί να κλείσει καλά”. Και πρόσθεσε: “Το καλό μήνυμα είναι ότι όσοι επισκέφθηκαν την χώρα μας, έφυγαν με καλές εντυπώσεις από την πατρίδα μας”. “Επιδιώκουμε”, τόνισε, “τη μακρόχρονη συνεργασία ανάμεσα στις δυο χώρες, στο θέμα της εκπαίδευσης και κατάρτισης”.

Τέλος αναφέρθηκε στο θέμα του ιατρικού τουρισμού, τονίζοντας ότι “αποτελεί προτεραιότητα για την Ελλάδα”. Και κατέληξε λέγοντας: “Την επομένη εβδομάδα περιμένουμε να έλθει στην Αθήνα, ο Γερμανός υπουργός Υγείας για να συζητήσουμε περαιτέρω το θέμα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024