Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΛήψη μέτρων από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης για την αποκατάσταση λειτουργίας των Μαρίνων

Λήψη μέτρων από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης για την αποκατάσταση λειτουργίας των Μαρίνων

“Στη λήψη αναγκαίων μέτρων, μέσω της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης, προκειμένου να αποκατασταθεί αμέσως η λειτουργία των μαρίνων, που είναι ο καθρέφτης για ποιοτικούς επισκέπτες της χώρας μας, προχωρά το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης” σύμφωνα με χτεσινές δηλώσεις του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου

“Στη λήψη αναγκαίων μέτρων, μέσω της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης, προκειμένου να αποκατασταθεί αμέσως<...>η λειτουργία των μαρίνων, που είναι ο καθρέφτης για ποιοτικούς επισκέπτες της χώρας μας, προχωρά το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης” σύμφωνα με χτεσινές δηλώσεις του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, κατόπιν μάλιστα των ξαφνικών ελέγχων, που πραγματοποίησε ο ίδιος πριν λίγες μέρες στις μαρίνες.

Όπως σημείωσε τα μέτρα αυτά θα ληφθούν “ανεξάρτητα από τη δρομολόγηση διαδικασιών εκμίσθωσης, ώστε να υπάρξει άμεση αναβάθμιση της ποιότητας και της αισθητικής των χώρων. Και αυτό αφορά σε όλες τις μαρίνες, ακόμη κι αυτές που είναι ήδη εκμισθωμένες και αναφέρομαι εδώ στις μαρίνες Φλοίσβου και Ζέας που ένα χρόνο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες εμφανίζουν επίσης σημαντικά προβλήματα λειτουργίας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024