Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΜε τουριστικό υλικό εφοδιάζονται τα ξενοδοχεία-καταλύματα του νομού Λάρισας
Νομαρχία Λάρισας

Με τουριστικό υλικό εφοδιάζονται τα ξενοδοχεία-καταλύματα του νομού Λάρισας

Με χάρτες του νομού, τουριστικούς οδηγούς και πληροφοριακό υλικό για τον τουρισμό στο νομό μας, εφοδιάζει η Νομαρχία Λάρισας τα ξενοδοχεία και επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων του νομού. Ενόψει της θερινής […]

Με χάρτες του νομού, τουριστικούς οδηγούς και πληροφοριακό υλικό για τον τουρισμό στο νομό μας, εφοδιάζει η Νομαρχία Λάρισας τα ξενοδοχεία και<...> επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων του νομού. Ενόψει της θερινής σαιζόν η νομαρχία Λάρισας προβαίνει σ` αυτήν και άλλες κινήσεις, προκειμένου να προβληθεί καλύτερα ο νομός και να έχουν οι επισκέπτες τη δυνατότητα να τον γνωρίζουν καλύτερα.

Συνολικά θα διανεμηθεί έντυπο υλικό σε πάνω από 300 ξενοδοχεία και επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων, ούτως ώστε οι επισκέπτες του νομού να μπορούν να τα προμηθευτούν και να γνωρίσουν μικρά και άγνωστα, στο ευρύ κοινό, τουριστικά μυστικά του νομού μας όπως, αξιοθέατα, ιστορικούς χώρους, μονοπάτια, μοναστήρια, διαδρομές, προτάσεις που θα κάνουν πιο ευχάριστες τις διακοπές τους και πιο ενδιαφέρουσα την παραμονή τους στο νομό Λάρισας.

Παράλληλα, αμέσως μετά το Πάσχα, δρομολογείται από τη Νομαρχία Λάρισας η αποκατάσταση όλου του οδικού δικτύου των παραλίων του νομού, κυρίως του άξονα Παλιουριά – Κουτσουπιά – Βελίκα, το οποίο υπέστη ζημιές εξαιτίας της διέλευσης οχημάτων βαρέως τύπου κατά τη διάρκεια των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Στα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου των παραλίων του νομού εντάσσονται και οι εργασίες διαγράμμισης, καθαρισμού των ερεισμάτων εκατέρωθεν των δρόμων, κοπής και απομάκρυνσης κλάδων και χόρτων, επιδιόρθωσης και αντικατάστασης τμημάτων του οδοστρώματος που έχουν υποστεί φθορές.

Όπως είναι γνωστό, η νομαρχία Λάρισας σε ετήσια βάση προβαίνει σε έργα συντήρησης του οδικού δικτύου του νομού δίνοντας προτεραιότητα στα παράλια ενόψει καλοκαιριού.

Ο τουρισμός αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματα του νομού για το οποίο η Νομαρχία Λάρισας επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ειδικά τη φετινή χρονιά που η οικονομική κρίση φαίνεται να επηρεάζει και τον τουρισμό, η Νομαρχία καλεί το κοινό του νομού αλλά και της Θεσσαλίας να προτιμήσει τα δικά μας παράλια και ορεινούς όγκους που εξασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση, ιδιαίτερα χαμηλό οικονομικό κόστος, αλλά υψηλή παροχή υπηρεσιών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024