Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜιλτιάδης Βέρρας: Ανεκμετάλλευτες οι τουριστικές δυνατότητες της Αιγιάλειας
Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Μιλτιάδης Βέρρας: Ανεκμετάλλευτες οι τουριστικές δυνατότητες της Αιγιάλειας

Επίσκεψη στους δήμους Διακοπτού, Αιγείρας και Ακράτας πραγματοποίησε προχτές ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Μιλτιάδης Βέρρας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής και να […]

Επίσκεψη στους δήμους Διακοπτού, Αιγείρας και Ακράτας πραγματοποίησε προχτές ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Μιλτιάδης Βέρρας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής και να αφουγκραστεί<...>τις ανησυχίες τους για την ανάπτυξη εν γένει της Αιγιάλειας.

«Είναι άκρως απαραίτητο να υπάρξει άμεση αναβάθμιση της περιοχής. Μιας περιοχής που συνδυάζει εξαιρετικό φυσικό πλούτο και ομορφιά, τόσο ορεινή, όσο και παραλιακή. Οι δυνατότητες των περιοχών της Αιγιάλειας για τουριστική ανάπτυξη, είναι ιδιαίτερα μεγάλες κι όμως πολλές από αυτές παραμένουν ανεκμετάλλευτες», δήλωσε ο κ. Βέρρας.

“Η ελληνική τουριστική οικονομία” πρόσθεσε “πρέπει να ανταποκριθεί στην πρόκληση του νέου ανταγωνισμού από αναδυόμενους μεσογειακούς προορισμούς και να αξιοποιήσει τα ασύγκριτα φυσικά και ιστορικά πλεονεκτήματά της. Είναι ώρα να ξυπνήσουμε από το λήθαργο στον οποίο μας βύθισε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να δείξουμε το πραγματικό πρόσωπο της Ελλάδας. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στοχεύει σε μια πολιτική 12 μηνών τουρισμού το χρόνο, με αναδιοργάνωση της πολιτικής των αδειών, των σχολικών εκδρομών και του κοινωνικού τουρισμού. Με στήριξη των μικρών επιχειρήσεων, επενδύσεις εκσυγχρονισμού και ενίσχυση των περιφερειακών υποδομών».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024