Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟλ. Κεφαλογιάννη: Αδρανής η Κυβέρνηση στο θέμα του καμποτάζ
Δήλωση της υπεύθυνης Τομέα Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της ΝΔ

Ολ. Κεφαλογιάννη: Αδρανής η Κυβέρνηση στο θέμα του καμποτάζ

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Έχουν περάσει 40 ημέρες από την εξαγγελία του πρωθυπουργού για […]

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, έκανε την ακόλουθη<...> δήλωση:

Έχουν περάσει 40 ημέρες από την εξαγγελία του πρωθυπουργού για άρση του καμποτάζ. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει τίποτα. Η Κυβέρνηση εμφανίζεται αδρανής και άβουλη να αντιμετωπίσει το ζήτημα. Ο τουρισμός κρουαζιέρας κλονίζεται και κάποιοι ονειρεύονται πατέντες για `καμποτάζ με καμουφλάζ`.

Τη Δευτέρα θα κατέπλεε το κρουαζιερόπλοιο `Ζενίθ` στον Πειραιά. Δυστυχώς, αυτό δεν κατέστη εφικτό, εξαιτίας της απεργιακής κινητοποίησης στο λιμάνι. Για μια ακόμα φορά, η Κυβέρνηση δε μπορεί να εξασφαλίσει την τήρηση του νόμου και της τάξης. Η xώρα δεν αντέχει άλλο διασυρμό”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024