Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠΑ.ΣΟ.Κ.: Σοβαρές οι ευθύνες της Κυβέρνησης για την απαξίωση της Ο.Α.
Μ. Ξενογιαννακοπούλου - Χ. Τσιόκας

ΠΑ.ΣΟ.Κ.: Σοβαρές οι ευθύνες της Κυβέρνησης για την απαξίωση της Ο.Α.

Σοβαρές ευθύνες στην Κυβέρνηση της Ν.Δ., διότι δεν διαπραγματεύθηκε αποτελεσματικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και απαξίωσε συνειδητά τα τελευταία χρόνια την Ο.Α., έριξαν με δηλώσεις τους η υπεύθυνη του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, και ο εισηγητής του ΚΤΕ Μεταφορών και Επικοινωνιών…

Σοβαρές ευθύνες στην Κυβέρνηση της Ν.Δ., διότι δεν διαπραγματεύθηκε αποτελεσματικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και απαξίωσε συνειδητά τα τελευταία χρόνια την Ο.Α., έριξαν με δηλώσεις τους η υπεύθυνη του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής<...>του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, και ο εισηγητής του ΚΤΕ Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Χάρης Τσιόκας, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις.

“Σήμερα, και μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου”, πρόσθεσαν “παραμένει πεδίο διεκδίκησης και διαπραγμάτευσης σε Ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση και άλλων συναφών προσφυγών με ιδιαίτερη σημασία για την Ολυμπιακή. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. οφείλει να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες και να υποστηρίξει την απόφαση της διαιτησίας του Αρείου Πάγου, που δημιουργεί σημαντικά δεδομένα για την Ο.Α., σε σχέση με τις αιτιάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής”.

Προειδοποίησαν δε την κυβέρνηση, να μην χρησιμοποιήσει ως άλλοθι την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για να καταθέσει, για άλλη μια φορά, τα όπλα και να δρομολογήσει σχέδιο διάλυσης και κλεισίματος της Ολυμπιακής. “Οφείλει να δώσει τη μάχη συντεταγμένα στα Ευρωπαϊκά Όργανα, για να εξασφαλίσει το βιώσιμο μέλλον του ομίλου της Ολυμπιακής” τόνισαν.

Υπενθυμίζεται ότι, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει ζητήσει από την περασμένη εβδομάδα την παρουσία του Υπουργού Μεταφορών στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, προκειμένου να ενημερώσει για τη στρατηγική και τα σχέδια της κυβέρνησης και για την Ο.Α. και για τα άλλα θέματα αρμοδιότητάς του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024