Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠροβλήματα γεννά καθημερινά το πλοίο Νόνα Μαίρη

Προβλήματα γεννά καθημερινά το πλοίο Νόνα Μαίρη

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν οι επιβάτες, που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με το πλοίο `Νόνα Μαίρη`από τις Βόρειες Σποράδες προς τη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που μας πέρασε, καθώς […]

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν οι επιβάτες, που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με το πλοίο `Νόνα Μαίρη`<...>από τις Βόρειες Σποράδες προς τη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που μας πέρασε, καθώς το πλοίο για ακόμη μια φορά καθυστέρησε στο δρομολόγιο του, το Σάββατο λόγω βλάβης και τη Κυριακή λόγω μπερδέματος στο δρομολόγιο.

Όπως δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Αλοννήσου, κ. Ορ. Παπαχρήστου, στην ΕΡΑ Βόλου η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Αυτό που συμβαίνει το είχαμε επισημάνει από το χειμώνα ακόμη. Δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετείται το νησί μας με πλοίο που εκτελεί δρομολόγιο άγονης γραμμής στο Β. Αιγαίο. Ας επιδοτήσει το κράτος πλοίο στο δρομολόγιο Βόλος – Β. Σποράδες. Δεν είναι δυνατόν τα άλλα δύο νησιά να είναι καλυμμένα καθημερινά κι εμείς να προβληματιζόμαστε ακόμη και να ταλαιπωρείται τόσος κόσμος”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024