Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑπό τα πιο γηρασμένα πλοία της ελληνικής ακτοπλοΐας το `Νόνα Μαίρη`

Από τα πιο γηρασμένα πλοία της ελληνικής ακτοπλοΐας το `Νόνα Μαίρη`

Ένα από τα πιο γηρασμένα πλοία της ελληνικής ακτοπλοΐας είναι πλέον το επιβατηγό πλοίο `Νόνα Μαίρη`, που εκτελείτο δρομολόγιο Θεσσαλονίκης – Β. Σποράδων – Βόλου και έχει ήδη συμπληρώσει 33 […]

Ένα από τα πιο γηρασμένα πλοία της ελληνικής ακτοπλοΐας είναι πλέον το επιβατηγό πλοίο `Νόνα Μαίρη`, που εκτελεί<...>το δρομολόγιο Θεσσαλονίκης – Β. Σποράδων – Βόλου και έχει ήδη συμπληρώσει 33 έτη.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πλοίο διέκοψε τη φετινή χρονιά πέντε φορές τα δρομολόγια του, λόγω βλάβης, προκαλώντας τεράστια ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό, που έχει διαλέξει τα νησιά των Σποράδων για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Προχτές, Τετάρτη 4 Αυγούστου 2005, το `Νόνα Μαίρη` για άλλη μια φορά δεν εκτέλεσε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο, με αποτέλεσμα οι χιλιάδες επιβάτες να μείνουν `ξεκρέμαστοι` στο λιμάνι του Πειραιά και να ψάχνουν θέσεις σε άλλα πλοία, προκειμένου να προωθηθούν στον προορισμό τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024