Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣε τουριστικές εκθέσεις σε Βρυξέλλες, Πράγα και Αμβούργο συμμετέχει η Νομαρχία Ηρακλείου

Σε τουριστικές εκθέσεις σε Βρυξέλλες, Πράγα και Αμβούργο συμμετέχει η Νομαρχία Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι συμμετοχές της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού με σκοπό την διεθνή προβολή του νομού. Συγκεκριμένα, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου συμμετέχει στην έκθεση “Salon De Vacances”, […]

Συνεχίζονται οι συμμετοχές της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού με σκοπό την διεθνή προβολή του νομού<...>. Συγκεκριμένα, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου συμμετέχει στην έκθεση “Salon De Vacances”, η οποία πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες της Βιέννης από τις 5 έως τις 9 Φεβρουαρίου, στην έκθεση “Holiday World”, που πραγματοποιείται στην Πράγα της Τσεχίας από τις 5 έως τις 8 Φεβρουαρίου, και στην έκθεση “Reisen”, η οποία πραγματοποιείται στο Αμβούργο της Γερμανίας από τις 6 έως τις 10 Φεβρουαρίου.

Η Νομαρχία Ηρακλείου συμμετέχει στις εκθέσεις σε κοινό περίπτερο με τους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης προσφέροντας πληροφορίες για το νομό Ηρακλείου μέσα έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό που θα διανέμεται στους επισκέπτες των εκθέσεων.

Μάλιστα, στην έκθεση που πραγματοποιείται στη Πράγα, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου έχει την εποπτεία του περιπτέρου. Εκτός από το διαφημιστικό υλικό, θα προσφερθούν στους επισκέπτες τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, όπως ρακί, ξεροτήγανα, Κρητικό τυρί και παξιμάδι για την προβολή του τόπου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024