Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣπηλιωτόπουλος: Σημαντική η διαπραγμάτευση με την Ryanair
Συνεχίζονται οι συζητήσεις

Σπηλιωτόπουλος: Σημαντική η διαπραγμάτευση με την Ryanair

Συνάντηση με στελέχη της αεροπορικής εταιρίας Ryanair πραγματοποίησε προχτές ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Λονδίνο, με αφορμή την πραγματοποίηση της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market…

Συνάντηση με στελέχη της αεροπορικής εταιρίας Ryanair πραγματοποίησε προχτές ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Λονδίνο, με αφορμή την πραγματοποίηση<...>της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market.

“Η συγκεκριμένη εταιρία είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους της Ευρώπης και η διαπραγμάτευση μαζί της” επεσήμανε ο κ. Υπουργός, “είναι σημαντική υπό την έννοια ότι η χώρα μας ενδιαφέρεται να έρθει και αυτή η εταιρία γιατί κατ` αυτό τον τρόπο μπορούμε να αυξήσουμε την ροή της τουριστικής κίνησης – υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα διασφαλίσει και την ποιότητα των επισκεπτών.

“Είμαστε σε μια φάση που η διαδικασία αυτή ωριμάζει, οι συζητήσεις συνεχίζονται”, αλλά όπως επανέλαβε ο κ. Σπηλιωτόπουλος “εμάς δεν μας απασχολούν τόσο οι αριθμοί όσο μας απασχολεί η ποιότητα των εν δυνάμει επισκεπτών στην Ελλάδα. Το τι αφήνουν πίσω και πως αυτοί φεύγουν. Αν φεύγουν ως πρεσβευτές της Ελλάδας, αυτό για εμάς έχει την μεγαλύτερη αξία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024