Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτις 6 Φεβρουαρίου η ετήσια Χοροεσπερίδα του ACTA

Στις 6 Φεβρουαρίου η ετήσια Χοροεσπερίδα του ACTA

Στο ξενοδοχείο Hilton Park της Λευκωσίας διοργανώνει στις 6 Φεβρουαρίου ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) την ετήσια Χοροεσπερίδα του, που κάθε χρόνο σημειώνει μεγάλη επιτυχία και αποτελεί την κορυφαίακοινωνική […]

Στο ξενοδοχείο Hilton Park της Λευκωσίας διοργανώνει στις 6 Φεβρουαρίου ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) την ετήσια Χοροεσπερίδα του, που κάθε χρόνο σημειώνει μεγάλη επιτυχία και αποτελεί την κορυφαία<...>κοινωνική του εκδήλωση. Η Χοροεσπερίδα θα είναι ουσιαστικά μια Ελληνική βραδιά, αφού θα διασκεδάζει τους παρευρισκόμενους η ορχήστρα της ΕΛΔΥΚ (Ελληνική Δύναμη Κύπρου), ενώ θα χορέψει και η χορευτική ομάδα της ΕΛΔΥΚ. Θα υπάρχει επίσης και η καθιερωμένη σάτιρα.

Στη Χοροεσπερίδα θα παραστούν Υπουργοί, Βουλευτές, προσωπικότητες της πολιτικής, οικονομικής και τουριστικής ζωής του τόπου, όπως επίσης και πολλά μέλη, που θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σε ένα ευχάριστο κλίμα για τις τουριστικές και τις ταξιδιωτικές εξελίξεις του τόπου.

Όσοι θα παρευρεθούν θα κερδίσουν πλούσια δώρα, τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πληθώρα αεροπορικών εισιτηρίων, κρουαζιέρων και διαμονών σε ξενοδοχεία. Για τη χοροεσπερίδα του Συνδέσμου έχει σταλεί σχετική εγκύκλιος προς όλα τα μέλη, όμως οποιοιδήποτε φίλοι του ACTA επιθυμούν να παραστούν, μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Συνδέσμου για την αγορά εισιτηρίου εισόδου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024