Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚανένας επιζών από την αεροπορική τραγωδία στη Νιγηρία

Κανένας επιζών από την αεροπορική τραγωδία στη Νιγηρία

Ακόμη μια αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ, όταν αεροσκάφος της εταιρίας `Bellview Airlines`, με 108 επιβάτεςκαι εξαμελές πλήρωμα, συνετρίβη σε απόσταση 400 χλμ. από το Λάγκος, χωρίς να […]

Ακόμη μια αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ, όταν αεροσκάφος της εταιρίας `Bellview Airlines`, με 108 επιβάτες<…>και εξαμελές πλήρωμα, συνετρίβη σε απόσταση 400 χλμ. από το Λάγκος, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για επιζώντες. Το αεροσκάφος, τύπου Boeing 737, απογειώθηκε το Σάββατο από το Λάγκος με προορισμό την Αμπούζα και λίγο μετά την απογείωση του εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, καθώς στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες, όπως ανακοίνωσε υπεύθυνος της αεροπορικής εταιρίας.

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους βρέθηκαν σε αγροτική περιοχή, σε απόσταση 400 χλμ. από το Λάγκος, ενώ όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας του Ερυθρού Σταυρού, κ. Αμπιοντούν Ορεμπίγι, στο πρακτορείο Reuters “δεν υπάρχουν ίχνη από επιζώντες. Τα σωστικά συνεργεία είδαν μόνο απανθρακωμένα πτώματα.

Τέλος, πληροφορίες κάνουν λόγο για νιγηριανούς αξιωματούχους μεταξύ των επιβατών του μοιραίου αεροσκάφους, αλλά περαιτέρω πληροφορίες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Από την πλευρά της Boeing, εκπρόσωπος της δήλωσε στο CNN ότι “η αμερικανική κατασκευάστρια εταιρία του αεροσκάφους σε συνεργασία με την αμερικανική Υπηρεσία Ασφάλειας Αερομεταφορών θα βοηθήσει στις ανακρίσεις για τα αίτια της συντριβής, αν φυσικά οι νιγηριανές αρχές ζητήσουν τη συνδρομή τους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024