Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΥφυπουργός Εργασίας: Με τις κατάλληλες ενέργειες δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις στους εργαζόμενους αεροπορικών εταιριών

Υφυπουργός Εργασίας: Με τις κατάλληλες ενέργειες δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις στους εργαζόμενους αεροπορικών εταιριών

Με τις κατάλληλες διαχειριστικές κινήσεις θα ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα και δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις στην απασχόληση των εργαζομένων στις ελληνικές αεροπορικές εταιρίες εκτιμά ο υφυπουργός Εργασίας Χρήστος Πρωτόπαππας. Σε […]

Με τις κατάλληλες διαχειριστικές κινήσεις θα ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα και δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις στην απασχόληση των εργαζομένων<...> στις ελληνικές αεροπορικές εταιρίες εκτιμά ο υφυπουργός Εργασίας Χρήστος Πρωτόπαππας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας 'Αγγελιοφόρος', ο κ. Πρωτόπαπας επισημαίνει ότι η Ελλάδα, παρά την ανασφάλεια που έχει δημιουργήσει στο διεθνές τοπίο το τρομοκρατικό κτύπημα τις 11ης Σεπτεμβρίου, πρέπει να συνεχίσει απερίσπαστη την πορεία ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας της, καθώς και τη σύνδεση της ανάπτυξης με την απασχόληση.

Για τα μελλοντικά αποτελέσματα της κρίσης, ο υφυπουργός Εργασίας τονίζει μεταξύ άλλων ότι η συντονισμένη διεθνή συνεργασία απέναντι στην τρομοκρατία, δημιουργεί ένα κλίμα αισιοδοξίας αναφορικά με την γρήγορη αποκατάσταση της διεθνούς σταθερότητας και τη συντομότερη δυνατή παρέλευση της τρέχουσας κρίσης.

Για το μέλλον των ελληνικών αεροπορικών εταιριών, ο κ. Πρωτόπαπας εκτιμά ότι με τις κατάλληλες διαχειριστικές πρωτοβουλίες και κινήσεις, θα καταφέρουν τελικά να "προσπεράσουν" δίχως σημαντικές απώλειες την κρίση, ενώ προσθέτει ότι σημαντικά θα συμβάλλει σε αυτό και η μείωση των τιμών του πετρελαίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024