Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟι Βρετανοί πράκτορες αγαπούν την δουλειά τους αλλά όχι τον μισθό τους

Οι Βρετανοί πράκτορες αγαπούν την δουλειά τους αλλά όχι τον μισθό τους

Σύμφωνα με έρευνα της τουριστικής εταιρίας Travelcare που δημοσιεύθηκε στην τουριστική εφημερίδα της Μεγάλης Βρετανίας TTG, το 95% από τους 600 εργαζόμενους που απάντησαν στο ερωτηματολόγιο, 'απολαμβάνουν' να εργάζονται στην […]

Σύμφωνα με έρευνα της τουριστικής εταιρίας Travelcare<.> που δημοσιεύθηκε στην τουριστική εφημερίδα της Μεγάλης Βρετανίας TTG, το 95%<...> από τους 600 εργαζόμενους που απάντησαν στο ερωτηματολόγιο, 'απολαμβάνουν' να εργάζονται στην Travelcare, ενώ το 88% δήλωσε ότι η εταιρία επικοινωνεί πολύ καλά με το προσωπικό της. Το μεγαλύτερό τους παράπονο, όμως ήταν ο μισθός.

Το 74% όσων δεν έχουν διευθυντική θέση στην εταιρία και το 68% όσων έχουν, δήλωσαν ότι το χειρότερο στοιχείο της εργασίας τους στην Travelcare είναι ο χαμηλός μισθός τους.

Ο κ. Marchant, γενικός διευθυντής της Travelcare παραδέχτηκε ότι το θέμα του μισθού είναι αρκετά σοβαρό, όμως γίνονται κάποιες ενέργειες προς το καλύτερο και πρόσθεσε ότι στην έρευνα οι υπάλληλοι δήλωσαν ότι οι διευθυντές έχουν έναν αρκετά καλό μισθό, αν και υπάρχει και μια μειοψηφία που δήλωσε ότι ακόμα και οι διευθυντές είναι χαμηλόμισθοι.

Η Travelcare πρότεινε να ξεκινήσουν συναντήσεις με τίτλο 'Let's do it better', οι οποίες θα γίνονται έξι φορές τον χρόνο σε διαφορετικά μέρη όπου θα μπορεί να παίρνει μέρος οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού της εταιρίας.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023